Már a Netflixen: Ha bejött az új krimi thriller, rögtön 2 jó hírünk is van a számodra

A Nem versz át világsikere után a Netflix újabb két Harlan Coben-regény adaptációnak adott zöld utat.

Elkészülnek ugyanis a Hiányzol (Missing you) és a Szökevények (Run Away) című kötetek feldolgozásai, amelyek gyártása már idén tavasszal megkezdődnek. Mindkét projekten egyébként Quay Street Productions dolgozik majd, amely a Nem versz át gyártásáért is felelt, illetve a fedélzeten szintén ott van a széria két epizódjának forgatókönyvírója, Victoria Asare-Archer is.

A Missing You (Hiányzol) Kat Donovan nyomozó történetét meséli el, aki egy társkereső applikáción bukkan rá elhidegült vőlegényére, ami arra kényszeríti, hogy újra beleássa magát az apja meggyilkolását övező rejtélybe.

A Run Away középpontjában Simon áll, akinek tökéletes élete tönkremegy, amikor legidősebb lánya, Paige megszökik, majd egy városi parkban találják meg sebezhetően és drogoktól elszállva. Simon keresése a veszélyes alvilágba vezeti, ahol egy sokkoló erőszakos cselekmény tovább rengeti az életét.

A Nem versz át január elsején debütált a platformon, a megjelenést követő első két hétben pedig 61 millió megtekintést kapott. A sorozat tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, az adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»