Kétségtelenül Jeff Bridges nagy visszatérésének lehetünk szemtanúi A nagy öreg című sorozat főszerepében, amely Magyarországon a Disney+ műsorkínálatában lesz elérhető.

A Thomas Perry regénye alapján készült sorozatban Bridges az egykori CIA-ügynököt, Dan Chase-t alakítja, akit visszarángatnak a gyilkosságok világába, amikor a múltja utoléri őt egy nap.  Történetesen ez Bridges első állandó sorozatszerepe a televízióban, miután évtizedekig szerepelt a mozivásznon, így egészen 1958-ig kell visszamennünk a Tengeri vadászat című tévésorozatban való szerepéig, amelyben Beau Bridges és apja, Lloyd Bridges oldalán látható.

MIRŐL SZÓL?

Dan Chase az egykor CIA ügynök magányosan és megözvegyülten éli mindennapjait egy külvárosban. Az élete hátralévő részét békésen leélni szándékozó férfi tervei meghíúsulni látszanak, amikor évekig tartó bujkálás után az amerikai kormány felfedezi hollétét, és azzal a szándékkal érkezik a házához, hogy elfogja őt. A férfi most kénytelen rég tapasztalataira támaszkodni, ha túl akarja élni azt a gyilkos hajszát, amely rövidesen kezdetét veszi.

A SZEREPOSZTÁSRÓL

A nagy öreg főszerepében Jeff Bridges mellett egy másik színészlegenda, John Lithgow látható, további szerepekben pedig érkezik Amy Brenneman, Joel Grey, Faran Tahir, Alia Shawkat, Jessica Harper és Hiam Abbass.

A sorozat a klasszikus kémdráma hangulatát hozza. A Jon Watts, Jet Wilkinson és Zetna Fuentes rendezésében készült széria eredetileg az FX és a Hulu műsorkínálatában debütált a nyár folyamán, szeptember 28-tól pedig a Disney+-on is elérhetővé válik Magyarországon.

akció | dráma | thriller

A társadalomtól elvonultan élő volt CIA-tiszt menekülni kényszerül, amikor rájön hogy, meg akarják ölni. több»