Néhány napig még elérhető a Netflix műsorkínálatában minden idők egyik legnagyobb kultfilmje. Érdemes tehát élni még az alkalommal, hiszen a Top Gun január közepén búcsúzik a platformtól.

A Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun generációk számára meghatározó filmes élmény, ráadásul a színész pályafutásában is annyira fontos helyet foglal el, hogy tavaly el is készítették a folytatást, a 2022-es Top Gun: Maverick pedig nem kisebb sikert ért el az első részhez képest.

A Top Gun egyszerűen mindent hozott, amit egy izgalmas filmtől okkal várhatnak el a nézők. A látványos kamerabeállítások mellett izgalmas légi akciót, romantikát és persze drámát is kaptunk. A Tony Scott rendezésében készült produkció további főszerepeiben pedig Tim Robbins, Meg Ryan, Val Kilmer, Tom Skerritt, Kelly McGillis, John Stockwell és Anthony Edwards láthatók.

A Top Gun tehát még január 14-ig érhető el a streamingszolgáltatón, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

78 Top Gun  (1986)

akció | dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

Mitchell hadnagy egyetelen célja, hogy ő legyen a legjobb vadászpilóta. Bekerül az USA haditengerészetének elit képzésére, a Top Gunban, ahol levetkőzve lobbanékony természetés... több»