A legfrissebb értesülések szerint már csak három név szerepel James Gunn listáján, aki jó eséllyel meghatják a jövőben Superman szerepét.

A The Hollywood Reporter jelentse szerint Gunn jelenleg David Corenswet, Nicholas Hoult és Tom Brittney színészeket látja a legesélyesebbnek, hogy a jövőbe átvegyék majd a stafétát Henry Cavilltől a Superman: Legacy produkcióban, a további értesülések szerint jelenleg már zajlanak a jelmezpróbák.

Lois Lane szerepe kapcsán Emma Mackey, Phoebe Dynevor és Rachel Brosnahan színésznő nevei merültek fel, noha egyelőre nem lehet tudni, mikor is kezdődhetnek meg a tényleges munkálatok.

A Superman Legacy története egyébként épp azt az időszakot öleli fel, amikor Clark Kent próbálja megtalálni az egyensúlyt emberi énje és kriptoni öröksége között, ez azonban korántsem lesz egyszerű feladat.

A forgatás a jelenlegi tervek szerint egyébként 2024 elején veheti kezdetét, így a bemutatóra várhatóan 2025 nyarán kerül majd sor.

akció | kaland | sci-fi

A Kripton bolygó szülötte, Ka-El gyermekként érkezik a Földre. Egy házaspár tagjai, Martha és Jonathan Kent fogadják be és nevelik fel. A fiú rádöbben, hogy különleges... több»