Már forog az Az 2, James McAvoytól jött az első fotó

Másfél év múlva érkezik a tavalyi év horrorszenzációjának folytatása: már forog az Az 2!

Andy Muschietti vezénylésével megkezdődött az Az 2 forgatása, melyben 27 évet ugrunk az időben, amikor a Vesztesek klubjának tagjai már felnőttként élik életüket. A sztárokat felvonultató stáb közül James McAvoy osztotta meg az első fotót a forgatásról az Instagram oldalán, bízunk benne, hogy a lelkesedése ki fog tartani a következő hetekben és hónapokban is, hogy minél jobb betekintést nyerhessük a kulisszák mögé. A mostani fotó nem éppen specifikus, de mellékelt szöveg a forgatás megkezdésének hivatalos bejelentésének tekinthető.

A Gary Dauberman forgatókönyve alapján készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jessica ChastainJames McAvoyBill SkarsgårdJaeden LieberherFinn WolfhardWyatt Oleff és Javier Botet.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Stephen King kultikus könyve alapján készült Az minden várakozást felülmúlóan teljesített tavaly a nézők körében, és gyakorlatilag felrobbantotta a kasszákat. A produkció egészen 700 millió dolláros összbevételig menetelt, így nem is volt kérdéses, hogy elkészüljön a második felvonás.

Az Az - 2. fejezet premierjét 2019. szeptember 6-ra tűzte ki a Warner Bros. és a New Line.  

 

Day 1 on IT 2. Glad you got the memo guys. #passthecheeseplease #derryordairy

James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) által megosztott bejegyzés,

Jún 19., 2018, időpont: 3:38 (PDT időzóna szerint)