Érkezik a Max műsorkínálatába a Morgan Freeman és Florence Pugh főszereplésével készült Egy jó ember.

Bár Zach Braff 2023 tavaszán megjelent rendezését a hazai mozik nem mutatták be, most a magyarországi előfizetők is bepótolhatják a Maxon. A film története szerint Allison előtt fényes jövő áll. Karrierje felvirágzóban van, ráadásul boldog kapcsolatban él vőlegényével. A nő élete azonban tragikus fordulatot vesz, amelynek következtében függőségbe és depresszióba süllyed. Minden nehézség ellenére sikerül szorosabb kapcsolatot kiépítenie az apósával, aki mellette marad a gyógyulás időszakában.

Braff filmje egy kissé megosztotta a közönséget, hiszen a kritikusok a Rotten Tomatoes portálon 58 százalékra értékelték, míg a nézők 96 százalékot adtak rá. Freeman és Pugh mellett a produkció további főszerepében Alex Wolff, Zoe Lister-Jones, Molly Shannon, Celeste O'Connor és Victor Cruz láthatók.

Az Egy jó ember holnaptól tehát elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma

Alison élete darabokra hullik egy halálos balesetet követően. több»