Már holnap a Netflixen: 6 ügynök, nyomozás és rejtélyek ebben az új koreai valóságshow-ban

Június 18-án indul a Különleges nyomozó ügynökök című koreai, forgatókönyv nélküli sorozat. 

Szeretsz megoldani egy jó kis rejtélyt? A Jeong Jong-yeon által készített Különleges nyomozó ügynökök című új koreai sorozatban az agyjátékok és a közös problémamegoldás érdekében hat ügynök – Hyeri LeeDo-Hoon KimTrish LeKarinaJohn ParkYong-Jin LeeLee Eun-ji – egy különleges csapatot alkot. A sorozat egy nyomozócsoport történetét mutatja be, amely olyan különleges ügyekkel foglalkozik, amiket a szokásos osztályok nem tudnak megoldani, és olyan helyszíneken nyomoznak, ahol különösebbnél különösebb dolgok történtek. A holnap bemutatásra kerülő műsor a rejtélyekről szól, rendkívül részletgazdag, nagyszabású díszletek között. 

A népszerű humoristáktól az énekesekig hat személyiség találja magát ügynök szerepben, akiket titkos helyszínekre szállítanak, hogy ügyeket vizsgáljanak ki és egyesített erejükkel teljesítsék a küldetéseket. Rejtélyek és nyomok közepette képességeik és csapatmunkájuk számos próbatételt kell kiálljon. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

krimi | valóságshow

Egy 6 emberből álló nyomozócsoport különleges rejtélyek megoldására vállalkozik ebben a valóságshow-ban. több»