Az Igazi amerikai rémálomban az igazság olyasvalami, amire soha nem gyanakodnál.

2015. március 23-a éjjelén Denise Huskins és barátja, Aaron Quinn egy betörő neszezésére ébredtek. Huskinst elrabolták, és ami ezután történt a rémisztő, csavaros (és eltorzult) történetben, azt az új dokusorozat mutatja be. A filmet A Tinder-csaló alkotói, Felicity Morris és Bernadette Higgins készítették.

Huskins eltűnése óriási média visszhangot váltott ki. Történetét sokan hasonlították Gillian Flynn 2012-es, Gone Girl című regényéhez. A rendőrség állítása szerint a fiatal pár eseményekről szóló vallomása túlságosan szélsőségesnek tűnt ahhoz, hogy hihető legyen. Az új interjúkat és kihallgatási felvételeket felhasználó háromrészes dokusorozat felfedi a kulturális ítélet következményeit - és azt, mi történik, amikor a rendőrség úgy dönt, hogy az igazság csak a mesében történhet meg.

2015 március 23-án Huskins kaliforniai otthonukból való elrablásáról barátja, Quinn Vallejo számolt be. Huskins a rémálomszerű kálváriát úgy írta le, hogy őt és Quinnt összekötözték, majd a szekrénybe zárták elsötétített úszószemüveggel és fejhallgatóval a fejükön.

“Előre rögzített üzeneteket játszottak le nekünk.” "Be akartak adni egy altatót, és... ha nem vettük volna be, intravénásan befecskendezik." Az emberrablók állítólag a rossz nőt rabolták el, Quinn azt mondta az újságíróknak, hogy valójában korábbi menyasszonyát vették célba.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor holnaptól a film mafabos oldalán keresztül is eléred a hajmeresztő történetet.

dokumentum | krimi | misztikus

Egy 2015-ben történt megrázó otthoni betörés és emberrablás után egy házaspárt azzal vádolnak, hogy megrendezték a megpróbáltatást, amikor a nő újra felbukkan. több»

Rendező: Felicity Morris