Mea Culpa: Hamarosan itt van Tyler Perry legújabb thrillere.

Bővül Tyler Perry filmes univerzuma. A termékeny producer, író és rendező legújabb alkotása a Mea Culpa, egy új, fülledt thriller, melynek főszereplője Kelly Rowland (A Bridge Hollow-i átok), aki egyben a film producere is.

A filmben továbbá szerepet kapott Trevante Rhodes (A bajkeverő), Sean Sagar (Úriemberek), Nick Sagar (Karácsonyi cserebere) és RonReaco Lee (Vágjunk bele!). A történet egy büntetőügyvéd körül forog, aki egy rendkívül vonzó művészt képvisel, akit barátnője meggyilkolásával vádolnak, amikor a perzselő vágy eluralkodik, a dolgok veszélyessé válnak.

Amikor a főszereplő és társproducerrel kellett együtt dolgoznia, Perry azt mondja, hogy Rowland kihívás elé állította őt - jó értelemben. "Sosem volt még olyan tapasztalatom, hogy akivel dolgozom, ennyire remek ötletekkel álljon elő" - mondja. "Producerként fantasztikus volt." Rowland ugyanígy érzett Perry kapcsán. Elmondta, hogy a rendező mindig nyitott volt kreatív ötleteinek kibontására. "Annyira könnyű volt vele dolgozni, és ha valaha is volt olyan pillanat, amikor bizonytalan volt valamiben, azt mondta: 'Nos, beszéljük meg, és próbáljuk ki.' 

Amikor a védőügyvéd, Mea Harper (Kelly Rowland), átveszi a művész, Zyair Malloy (Trevante Rhodes) gyilkossági ügyét, az igazság nem olyan nyilvánvaló, mint amilyennek látszik. Miközben megpróbálja bizonyítani ravasz, ugyanakkor szexi ügyfele ártatlanságát, kiderül, hogy mindenki bűnös valamiben. Tyler Perry Mea Culpa című filmje felfedi, mi történik, amikor a perzselő vágy eluralkodik és a dolgok forróvá... és veszélyessé válnak.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani,

40 Mea Culpa  (2024)

dráma | krimi | thriller

Egy ambiciózus bűnügyi védőügyvédet követhetünk nyomon, aki a partneri kinevezésre való törekvésében elvállalja egy művész gyilkossági ügyét. több»