Az Apple TV+-on bemutatásra kerülő The New Look főszereplője Ben Mendelsohn, aki Christian Dior szerepét játssza, Juliette Binoche, aki Coco Chanelt alakítja, valamint Glenn Close, aki egy legendás újságírót játszik.

A The New Look az 1940-es párizsi náci invázió árnyékában játszódik, valós eseményeken alapul. Ez az Apple TV+ történelmi dráma bemutatja, hogyan döntötte meg a divatvilág nagyasszonyának, Coco Chanelnek (Juliette Binoche) hatalmát a divattervező Christian Dior (Ben Mendelsohn). A történet azzal a kulcsfontosságú pillanattal foglalkozik, amikor Párizs úttörő tervezőivel (mint pl. Dior) életet lehelt a világba. A történet bemutatja, hogyan vált híressé a fiatal tervező, miközben kénytelen volt olyan riválisokkal megküzdeni, mint Givenchy, Yves Saint Laurent, Balenciaga és Chanel.

Az egymásba fonódó történetek meglepő információkkal szolgálnak Dior kortársairól és riválisairól. A sorozat lenyűgöző betekintést enged a műhelytitkokba a tervezéstől kezdve azon világhírű ruhaköltemények megszületéséig,  melyeket Christian Dior a Dior Ház együttműködésével alkotott.

"A 1940-es években Párizs az elképesztő borzalmak idejét élte, amikor Christian Dior és Coco Chanel, az ikonikus márkák mögött álló valódi emberek élete veszélyben forgott" - mondta a The New Look alkotója, Todd A. Kessler, aki  az Emmy-díjas Mendelsohnnel együtt dolgozott A vérvonal árnyai című amerikai sorozaton.

Ben Mendelsohn alakítja a divat feltörekvő királyát, Christian Diort, akinek ikonikus tervei túlnőttek versenytársain. Ben Warren Murphy-t alakította a Szomszédok című sorozatban 1986 és 1987 között, majd 2005-ben Rob szerepében tűnt fel a Titkos életünk című sorozatban. Ezen kívül szerepelt A sötét lovag: Felemelkedés, a Ready Player One  és a Marvel Kapitány című filmekben is. 

Ha szívesen megnéznéd a Diorról szóló sorozatot és rendelkezel Apple TV+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szakvió alatti Apple TV+ gombra kattintani.

dráma | életrajzi | történelmi

Megismerhetjük Christian Dior divattervező felemelkedésének történetét, miután megfosztotta Coco Chanelt a trónjától, és miközben segít visszahozni a háború sújtotta... több»