56 A gyermek  (2019)

A Sundance Filmfesztiválon már bemutatták a The Hole in the Ground című horrort, ahol bődületes sikert aratott a nézők és a kritikusok körében is. Megérkezett az első előzetes!

Mély nyomot hagyott a Sundance Filmfesztivál közönségében  Lee Cronin legújabb horrorja, melyről az utóbbi napokban ódákat zengtek a zsáner rajongói a közösségi oldalakon. A film, ami jelenleg 83 százalékon áll a RottenTomatoes-on, egyelőre nem kapott premierdátumot, de biztosak lehetünk benne, hogy ez csak idő kérdése.

A történt szerint egy fiatal nő, Sarah egy erdő közepén rábukkan egy gödörre, miközben megpróbálja megtalálni eltűnt fiát. Szerencsére a fiú épségben előkerül, azonban Sarah arra lesz figyelmes, hogy Chris egyre furcsábban kezd viselkedni. A nő saját ép elméjét is megkérdőjelezve úgy hiszi, a fiú, aki visszatért az erdőből, valójában nem is az ő gyermeke.

A trailer alapján elég súlyos horrorra számíthatunk, ami egész biztos a frászt fogja hozni a gyengébb idegzetű nézőkre.

A minőségre a film forgalmazója, az A24 is garanciát jelenthet, akik az utóbbi években olyan produkciókkal örvendeztették meg a közönséget, mint az Örökség, a Lady Bird, a Holdfény, az Ex Machina vagy A boszorkány.

A The Hole in the Ground rendezői székét Lee Cronin foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Kati OutinenEoin MackenJames CosmoSeána KerslakeJames Quinn MarkeySimone KirbySteve Wall és Sarah Hanly.

A horror hazai forgalmazásáról egyelőre nincsenek információk. Az első előzetest idelent nézhetitek meg.