Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

A gyermek (2019)

The Hole in the Ground
Filmadatlap
 
21
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
6
Videók

Galéria (13)

Kati Outinen
James Quinn Markey
Kati Outinen
James Quinn Markey
James Quinn Markey
James Quinn Markey
James Quinn Markey

Videók (6)

 
szoljhozzam   2020. 09. 09.

legújabb vélemény

1

Szerintem hátborzongató film volt. Végig állt a szőr a karomon és kirázott a hideg a gyerektől. A története viszonylag újszerű.

 
Greeta   2020. 02. 28.

a nap véleménye

1
Az én drága kisfiam

Helyenként spoileres Az előzetes egy izgalmas és misztikus filmet ígért a nézőknek. Hogy a The Hole in the Groundból miként lett A gyermek, azt a magyar címadók társaságától kellene megkérdezni. A történet viszonylag hamar beindul. Megismerhetjük a ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 02. 22.

0

Egyszer nézős darab. Különösebb rettegést nem váltott ki belőlem. A hangulat kezdetben megvolt, de hamar ellaposodott a történet.

 
Szilonka   2020. 08. 30.

0

Nem ütött valami nagyot a film, sok hasonló készült már a témában. Lassan indult be a történet a vége meg a szokásos arconcsapás.

 
elekm90   2020. 03. 18.

0

Nem indult rosszul, illetve a főszereplő anyuka jól alakított. A bajom az volt, hogy a film a "miért"-re semmilyen választ nem adott, legalább valamiféle elméletet gyárthatott volna mögé a forgatókönyvíró. Egyébként meg abszolút egyszer nézős kategória. 5/10

 
Caravaggio1978   2019. 09. 13.

1
Alapsztori jó,kivitelezés alapfokon

Egész jó lett volna az egész ha a megvalósítás kicsit fantáziadúsabb lett volna,így az egész film mondhatni nem nagyon szól semmiről.Egyszer meg lehet nézni ,de abszolút nem hagy semmilyen emléket az emberben.....

 
BoBamburg   2019. 12. 02.

0

Sajnos szinte csak sablonos témákból építkezik, ami nagyon elrontja az összképet. Nem azt mondom, hogy meg kellet volna ezzel a filmmel reformálni a horror műfaját, de egy kicsit több időt és energiát beleülhettek volna, hogy valamivel kreatívabb vég... több»

A film összbevétele 21 072 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 046 740 forintot termelt.

 

James Quinn Markey első egészestés filmszerepe. A mindössze hat éves színészt korában a Vikingek című sorozatban is láthatták a nézők.

(hp)
 

A film az Egyesült Államokban elsőként a DirecTV nevű streaming szolgáltató kínálatában debütált január 31-én. Az országos mozis premierre csak ezt követően, márciusban került sor.

(hp)
 

A gyermek a rendező, Lee Cronin első egészestés filmje.

(hp)
 

A gyermek világpremierje 2019. január 25-én volt a Sundance Filmfesztiválon.

(hp)
 

A film remek kritikai fogadtatsában részesült. A gyermek jelenleg 65 szemlézett cikk után 89 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. május).

(hp)
 
A gyermek nem okoz horrorforradalmat, és csupán a második felére indul be igazán, de végül egy egész hangulatos kis rettenetmenet lesz belőle, amelynek paráztató- és elgondolkodtató faktora kellemes elegynek bizonyul. több»
 
A Gyermek egy hidegrázós utazás egy egyedülálló anyuka elméjében, ami ugyan nem kiemelkedő, de kisebb-nagyobb hibái ellenére mégis érdekfeszítő. Ezért, ha valaki már unja a gyártósoron érkező horrorfilmeket az mindenképpen próbálja be, igazi felüdülés. több»