Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52

A gyermek (2019)

The Hole in the Ground
Filmadatlap
 
21
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
6
Videók
A gyermek
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
indingo   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Egyszer nézős darab. Különösebb rettegést nem váltott ki belőlem. A hangulat kezdetben megvolt, de hamar ellaposodott a történet.

 
THanos   2019. 06. 01.

A film eleje még úgy ahogy izgalmasnak ígérkezett de a továbbiakban az egész semmiről nem szól... Semmi izgalmas részt nem mutatnak. A film fele kb. azzal megy el, hogy az emberek arcát közelről mutatják meg semmit nem csinálnak. Nemrég néztük meg a moziba de ilyen gyorsan még terem nem ürült ki...


 
Caravaggio1978   2019. 09. 13.

Alapsztori jó,kivitelezés alapfokon

Egész jó lett volna az egész ha a megvalósítás kicsit fantáziadúsabb lett volna,így az egész film mondhatni nem nagyon szól semmiről.Egyszer meg lehet nézni ,de abszolút nem hagy semmilyen emléket az emberben.....

 
BoBamburg   2019. 12. 02.

Sajnos szinte csak sablonos témákból építkezik, ami nagyon elrontja az összképet. Nem azt mondom, hogy meg kellet volna ezzel a filmmel reformálni a horror műfaját, de egy kicsit több időt és energiát beleülhettek volna, hogy valamivel kreatívabb végeredmény születhessen. Tipikusan az a film, amit megnéz az ember, majd eltelik 1 hét és jóformán semmire nem emlékszik a filmből.

 
Mercy23   2020. 01. 25.

Szerintem nem volt rossz film, láttam már jobbat a kategóriajaban de egyszer mindenképp meg lehet nézni otthon.

Kati Outinen
James Quinn Markey
Kati Outinen
Seána Kerslake
Seána Kerslake
Seána Kerslake
James Quinn Markey
James Quinn Markey
James Quinn Markey
Seána Kerslake
James Quinn Markey
 
A gyermek nem okoz horrorforradalmat, és csupán a második felére indul be igazán, de végül egy egész hangulatos kis rettenetmenet lesz belőle, amelynek paráztató- és elgondolkodtató faktora kellemes elegynek bizonyul. több»
 
A Gyermek egy hidegrázós utazás egy egyedülálló anyuka elméjében, ami ugyan nem kiemelkedő, de kisebb-nagyobb hibái ellenére mégis érdekfeszítő. Ezért, ha valaki már unja a gyártósoron érkező horrorfilmeket az mindenképpen próbálja be, igazi felüdülés. több»
 
Összességében a közelmúlt felhozatalából (Kedvencek temetője, A gyászoló asszony átka) kiviláglik, még ha nem is váltja meg a világot. Annak, aki nyomasztó élményre vágyik, nem fog csalódást okozni. több»

A film összbevétele 21 072 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 046 740 forintot termelt.

 

James Quinn Markey első egészestés filmszerepe. A mindössze hat éves színészt korában a Vikingek című sorozatban is láthatták a nézők.

(hp)
 

A film az Egyesült Államokban elsőként a DirecTV nevű streaming szolgáltató kínálatában debütált január 31-én. Az országos mozis premierre csak ezt követően, márciusban került sor.

(hp)
 

A gyermek a rendező, Lee Cronin első egészestés filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.