Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
52

A gyermek (2019)

The Hole in the Ground
Filmadatlap
 
21
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
6
Videók
A gyermek
Kati Outinen
James Quinn Markey
Kati Outinen
Seána Kerslake
Seána Kerslake
Seána Kerslake
James Quinn Markey
James Quinn Markey
James Quinn Markey
Seána Kerslake
James Quinn Markey
 
Di Canio   2020. 05. 23.

legújabb vélemény

Vontatott történet, sok izgalom nincs benne, a végén se nagyon. Jobban is megcsinálhatták volna, de egyszer meg lehet nézni.

 
Greeta   2020. 02. 28.

a nap véleménye

Az én drága kisfiam

Helyenként spoileres Az előzetes egy izgalmas és misztikus filmet ígért a nézőknek. Hogy a The Hole in the Groundból miként lett A gyermek, azt a magyar címadók társaságától kellene megkérdezni. A történet viszonylag hamar beindul. Megismerhetjük a főszereplőket, anyát és gyermekét, akik a várost hátrahagyva vidéken egy elhagyatott házba költöznek. Kevés derül ki arról, hogy miért is költöztek. Egy kisebb utalás van rá, hogy az édesapával megromlott a viszony, de erről vajmi keveset tudunk meg. Az anya homlokán ékeskedő sérülés csak utalás rá, hogy talán bántalmazta őt. Anya és fia közt nagyon jó a viszony, mindent megbeszélnek egymással. A közeli erdőben egy hatalmas, földbe vájt mélyedés... több»


 
indingo   2020. 02. 22.

Egyszer nézős darab. Különösebb rettegést nem váltott ki belőlem. A hangulat kezdetben megvolt, de hamar ellaposodott a történet.

 
Lonka   2020. 03. 04.

Nem túl eseménydús film. A végén kicsit lendületesebb, de sok az üresjárat.

 
Caravaggio1978   2019. 09. 13.

Alapsztori jó,kivitelezés alapfokon

Egész jó lett volna az egész ha a megvalósítás kicsit fantáziadúsabb lett volna,így az egész film mondhatni nem nagyon szól semmiről.Egyszer meg lehet nézni ,de abszolút nem hagy semmilyen emléket az emberben.....

 
A gyermek nem okoz horrorforradalmat, és csupán a második felére indul be igazán, de végül egy egész hangulatos kis rettenetmenet lesz belőle, amelynek paráztató- és elgondolkodtató faktora kellemes elegynek bizonyul. több»
 
A Gyermek egy hidegrázós utazás egy egyedülálló anyuka elméjében, ami ugyan nem kiemelkedő, de kisebb-nagyobb hibái ellenére mégis érdekfeszítő. Ezért, ha valaki már unja a gyártósoron érkező horrorfilmeket az mindenképpen próbálja be, igazi felüdülés. több»
 
Összességében a közelmúlt felhozatalából (Kedvencek temetője, A gyászoló asszony átka) kiviláglik, még ha nem is váltja meg a világot. Annak, aki nyomasztó élményre vágyik, nem fog csalódást okozni. több»

A film összbevétele 21 072 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 046 740 forintot termelt.

 

James Quinn Markey első egészestés filmszerepe. A mindössze hat éves színészt korában a Vikingek című sorozatban is láthatták a nézők.

(hp)
 

A film az Egyesült Államokban elsőként a DirecTV nevű streaming szolgáltató kínálatában debütált január 31-én. Az országos mozis premierre csak ezt követően, márciusban került sor.

(hp)
 

A gyermek a rendező, Lee Cronin első egészestés filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.