Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

A gyermek (2019)

The Hole in the Ground
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
6
Videók
A gyermek
 
THanos   2019. 06. 01.

A film eleje még úgy ahogy izgalmasnak ígérkezett de a továbbiakban az egész semmiről nem szól... Semmi izgalmas részt nem mutatnak. A film fele kb. azzal megy el, hogy az emberek arcát közelről mutatják meg semmit nem csinálnak. Nemrég néztük meg a moziba de ilyen gyorsan még terem nem ürült ki...

 
matyas   2019. 06. 14.

Fuh, még most is borsódzik a hátam ettől a filmtől. Engem elképesztően a hatása alá vont ez a film, a srác karaktere rettenetesen hitelesre sikeredett. Mondjuk lehet, hogy a történet egy kissé kiszámítható, de ettől függetlenül nagyon mindenképpen érdemes megnézni mindenkinek, aki oda van ezért a műfajért.


 
flash88   2019. 05. 25.

Nagyon félelmetesnek tűnt a film már pusztán az előzetesek alapján is, és bár csakugyan van néhány jó pillanata, amikor csakugyan a hideg futkosott a hátamon, összességében engem nem nyert meg magának. Túlságosan is hatásvadásznak éreztem az egészet, annyira kimaxolták a kliséket az alkotók, hogy szerintem semmi újat nem hozott ebben a műfajban. Bár nem állítom, hogy ne lenne érdemes megnézni legalább egyszer, de ez nem az a horror, amit még újra el fogunk szedni a következő években.

 
Denisqoo   2019. 05. 24.

Ezek az írek tudnak valamit. :) Talán ők sem látnak elég napfényt, nem tudom, de ameddig ilyen horrorokat gyártanak, engem nem is nagyon izgat a dolog. :) De komolyra fordítva a szót, Lee Cronin nem is álmodhatott jobb rendezői debütálásról, gratula neki, kíváncsian várom, mivel rukkol elő legközelebb. A film nagyon parás, súlyos atmoszférája van, kellenek azért idegek is hozzá, de mit is várunk egy ilyen filmtől? Nekem nagyon bejött, és mivel idén még jobb horror nem volt a mozikban, és megadom rá az 5-ös értékelést.

 
jojojo3   2019. 05. 23.

Ha unod már azokat a horrorokat, amik a jump scare-n kívül máshogy nem tudják a frászt hozni rád, akkor van egy jó hírem: A gyermek tud ennél többet is. A rendező remekül vegyítette horror tradicionális elemeit és az új ötleteket, ezekből pedig egy nagyon is erős kombináció jött létre. Ha bírod a zsánert, akkor nem érdemes kihagynod!

Kati Outinen
James Quinn Markey
Kati Outinen
Seána Kerslake
Seána Kerslake
Seána Kerslake
James Quinn Markey
James Quinn Markey
James Quinn Markey
Seána Kerslake
James Quinn Markey
 
A gyermek nem okoz horrorforradalmat, és csupán a második felére indul be igazán, de végül egy egész hangulatos kis rettenetmenet lesz belőle, amelynek paráztató- és elgondolkodtató faktora kellemes elegynek bizonyul. több»
 
A Gyermek egy hidegrázós utazás egy egyedülálló anyuka elméjében, ami ugyan nem kiemelkedő, de kisebb-nagyobb hibái ellenére mégis érdekfeszítő. Ezért, ha valaki már unja a gyártósoron érkező horrorfilmeket az mindenképpen próbálja be, igazi felüdülés. több»
 
Összességében a közelmúlt felhozatalából (Kedvencek temetője, A gyászoló asszony átka) kiviláglik, még ha nem is váltja meg a világot. Annak, aki nyomasztó élményre vágyik, nem fog csalódást okozni. több»

A film összbevétele 21 072 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 4 046 740 forintot termelt.

 

James Quinn Markey első egészestés filmszerepe. A mindössze hat éves színészt korában a Vikingek című sorozatban is láthatták a nézők.

(hp)
 

A film az Egyesült Államokban elsőként a DirecTV nevű streaming szolgáltató kínálatában debütált január 31-én. Az országos mozis premierre csak ezt követően, márciusban került sor.

(hp)
 

A gyermek a rendező, Lee Cronin első egészestés filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.