Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
37
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
A köd
Selma Blair
Tom Welling
Maggie Grace
Maggie Grace
Maggie Grace
Selma Blair
Tom Welling
Tom Welling
Tom Welling
 
Márton   2018. 11. 14.

legújabb vélemény

Gyenge produkció a A köd remake

Jelen filmünk az egyik klasszikusnak nevezhető Carpenter filmnek a Ködnek a remake, bár én személy szerint nem nagyon szeretném összehasonlítani a korai 80-as évekbeli elődjével, mert akkor a két csillagos értékelése is magason túlértékelt lenne! Az első gondom a filmmel kapcsolatban, hogy ennek a történetnek valahogy nagyon nem állt jól az, hogy elsősorban egy tinihorrort készítettek belőle! Ehhez persze társult a csapnivalóan rossz színészi alakítások (a legtöbbjük elsősorban sorozat színész volt ez időtájt) akikkel egy pillanatig sem tudtam együtt érezni, vagy akár izgulni a sorsuk miatt! Ez persze nem feltétlenül csak a színészek hibája lehetett, hisz a forgatókönyvíró Cooper Layne sem r... több»

 
moov18   2016. 02. 09.

Nem igazán nyerte el a tetszésem. A cselekményvezetés igencsak zötykölődik, nehezen bontják ki a történetet, mire elkezdődik a dolgok lényegi része arra lehetséges, hogy sokan már az igazak álmát alusszák. Mint például ahogy én is tettem. Nem kellett sok, hogy álomba szenderedjek, olyannyira túlnyújtották a bevezetést, hogy az valami elképesztő. Egyébként ez a "köd" téma egészen jó ötlet volt, kár érte! Az alaptörténet is izgalmasnak tűnt, a rendezés viszont meggyalázta mindezt a koncepciót. Voltak benne ijesztőbb jelenetek is vegyítve, egy elszánt horror rajongó is találhat benne kedvérevalót, ettől függetlenül nekem túl színtelen-szagtalan volt. Semmilyen. Kissé vontatott, unalmas, néhol szabályosan idegesítő részekkel megtöltve. A színészi játék közepes volt, bár inkább kritizálható mintsem dicséretet érdemlő. Volt egy-két karakter akinek a jelenléte nem osztott-nem szorzott a történet jelentőségének szempontjából, felesleges strigula volt az áldozatok listáján. Ebből a filmből egyébként már úgy emlékszem, hogy láttam egy régebbi verziót is, ez talán annak az újított változata. Sőt, valószínű. Több film készült a témában. Feltehetőleg azért mivel ez a "köd" téma misztikus, hátborzongató egyben. De meg is kell tudni rendezni, nem csupán papírra vetni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.