A rettegés háza (2005)

The Amityville Horror

Ryan Reynolds

stomachh   2023. 03. 05.

Minden tekintetben közepes alkotás. Megnéztem, az idő eltelt, de nagy élményt nem szerzett.

Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

Ryan Reynolds jól tette a dolgát, és a gyerekszereplő is el tudta hitetni velem, hogy ebben a házban bármi megtörténhet. Izgalmas, paráztatós horror, és a zene is dob rajta...végig érezzük, hogy nagyon nincs rendben valami. Nekem bejött, magával ragadott, és izgultam rajta. Kellemes kis film, ajánlott kategória.

dailyfilmsan   2020. 08. 23.

Oké hogy igaz történet inspirálta a filmet, de túlságosan is belemagyarázzák a tragédiába a kísértet járta ház történetét. Erőltetett, viszont Ryan Reynolds meglepően jót alakított benne. Nem rossz mert ennél azért vannak 100x rosszabbak de nem is egy velős film. Nem is ijesztett meg.

Vesco   2021. 10. 12.

Talán az évek eltelte, talán az, hogy túl vagyunk négy Insidious és három Conjuring számtalan ilyen típusú filmen, most megnézve ez a film nem tudott semmilyen hidegrázós vagy akár megugrós hatást kiváltani belőlem. Végig próbálja fenntartani az érde... több»

Queenakasha   2018. 04. 08.

Ez egy kedvenc régről. Imádom ezt a történetet és Reynolds nagyon jól játszik. Már önmagában rémisztő, hogy a házban a legerősebb ember elkezd furcsán és erőszakosan viselkedni. Teljesen bele tudtam élni magam.

drg0602   2020. 06. 02.

Szuper jó kis film, rég láttam, a napokban megint megnéztem és nagyon tetszett. Helyenként elég rémisztő. 10/8

Timcsi   2019. 03. 05.

Tényleg eléggé félelmetes történet este nem a legjobb ezt nézni lefekvés előtt. Nekem napokig rossz érzésem volt a film után.

A film forgatása közben több stáb tag érdekes módon minden nap felébredt hajnali 3 óra 15 perckor mint Ryan Reynolds karaktere a filmben.

(Timo93)

A kritikusoknak a filmből nem tartottak elővetítést.

(Bogi87)

A film 19 millió dollárból készült el, és 108 milliót hozott vissza.

(Bogi87)

Az író személyesen soha nem dolgozott együtt a szemtanúkkal, csak a kb. 45 órányi felvett hanganyag alapján készítette el a művet.

(Bogi87)

Ronald DeFeo Jr. ügyvédje, William Weber később azt állította, hogy az egész történetet a Lutz-házaspár és ő találta ki