Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
10
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2019. 03. 03.

legújabb vélemény

Totálisan sablonos megszállásos-démonűzős film. Egyáltalán nem tud semmi újat sem mutatni. Amit ilyenkor ki szoktak emelni az a megszállt lányt alakító színésznő, aki ez esetben egy fiatal kislány. Az ő alakításával nem volt probléma. Egy valamit viszont nem értek. Miért van az, hogy az ilyen filmben sosem sikerül rendesen legyőzni a gonoszt? Nyilván nem a folytatás miatt, hiszen itt is egyértelmű, hogy nem lesz második rész. Szerintem inkább arról akarnak meggyőzni minket, hogy sosem tudunk végleg megszabadulni a Sátántól. Egyszer meg lehet nézni, de igazi, új filmes élménnyel nem fogunk gazdagodni.

 
BoBamburg   2019. 01. 06.

Nem egy kiemelkedő darab, láttam már keményebb horrort a műfajon belül, de egy tisztességesen összerakott film. Vannak kisebb hibái, karakterek sem túl erősek, de a történet és a film atmoszférája (na meg a lezárás) teljesen rendben van. Mindig jó összefutni egy ilyen filmmel.

2

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

Durva, brutális horror. Csak erős idegzetűeknek. Még egyszer nem tudnám végignézni. Hátborzongató, félelmetes, feszült hangulatú és tartogat meglepetéseket.

 
pj19   2018. 12. 14.

Átlagos horror film,közepes színészi alakításokkal!Többet ki lehetett volna hozni szerintem a történetből!Egy próbát megér!

 
tmotm   2019. 01. 05.

A mexikói horroroknak 2 fajtája van: 1; a mexikói kultúra és hitvilág az alapja (igen, ott van annyi alapja, hogy már külön kategóriának lehet nevezni, mint például az amerikai bayou/New Orleans horrorok, vagy a francia katakombák horrorjai, stb). 2; a sima horror filmek, amiket bárhol le lehetett volna forgatni, mert területfüggetlenek. Aki az első kategóriáért rajong, az sajnos csalódni fog, mivel ez csak egy "sima" horror. Annak viszont nem a rossz fajtája. Bár messze áll a kiváló kategóriától, inkább az a jó iparosmunka, amit egyszer érdemes megnézni. A színészek nem nyújtanak kimagaslót, de hozzák az elvárhatót. Viszont extra pont, hogy nem játszanak idiótát, így nem kezdesz el a film felétől a gonosz győzelmének drukkolni (csak dögöljenek már meg az életképtelen barmok). A történetben nincs nagy csavar, vagy meglepetés, de így is élvezhető. Ha kicsivel feszesebb lenne a történetvezetés, az sokat javított volna, bár így sem volt unalmas.

 
Az Ahol a gonosz lakik egy hihetetlenül kusza és csapongó film lett, ami annak köszönhető, hogy a készítők próbáltak minden létező elemet belenyomni, amely egy igazán jó ördögűzős filmbe kellhet, de sajnos ebben az esetben a kevesebb néha több elve tökéletesen érvényesíthető lehetett volna. több»
 
A mexikóiak keresztezték a Vaksötétet Az ördögűzővel. Ez lett belőle. több»
 
"Kezd unalmas lenni, hogy valaki készít egy izgalmas filmet, amiben fiatalok betörnek egy házba, hogy kirámolják, aztán elszabadul a pokol és többnyire megfordulnak a szerepek és a betörők lesznek az üldözöttek. Valahogy kezd unalmas lenni a felállás, főleg, hogy néhány igazán remek mozi után kezd elsoványodni a történetek minősége." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.