Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Ahol a gonosz lakik (2017)

El Habitante
Filmadatlap
 
19
Szereplők
12
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Galéria (18)

Videók (2)

 
Jumanji175   2021. 08. 24.

legújabb vélemény

1
Klisé Mexikóból

Az előzetes után kíváncsian ültem be a moziba még 2 évvel ezelőtt. Bár számítottam rá, hogy nem fogok annyiszor megijedni, mint kellene, hisz az utóbbi pár év démonos horrorjai közül kevés van, amit nem láttam (persze így is van pótolni valóm). A főszereplő kislány játéka kiemelkedő volt, és sajnos ennyit tudok elmondani pozitívumként. Klisés, ezerszer látott démonos sztori. Persze a maga nemében egyedi volt a történet. A 3 bántalmazott testvér sztorija nem volt annyira rossz, de nem mentették meg a filmet. A keresztény téma sem először van jelen horrorfilmben, kb. minden második démonos horrorban előjönnek a keresztek meg a pap. A legvége egészen meglepőre sikerült, és az utolsó képkocka sikerült a legijesztőbbre, az nagyon bennem is maradt. Abban láttam fantáziát. A szereplők közül mindenki ismeretlen volt számomra. Natasha Cubria játéka zseniális volt. Nagyon jól hozta a megszállt embert. Sajnos a klisék miatt nem igazán volt ijesztő, egyedül a kislány játéka miatt adok 10/4-et 10/2 helyett.

 
jfruzsi97   2020. 10. 20.

2

Átlagos démon-megszállós film. Ebben legalább tud egy kicsit borzongani az ember. Nézhető film.

 
HercegPeter   2019. 03. 03.

1

Totálisan sablonos megszállásos-démonűzős film. Egyáltalán nem tud semmi újat sem mutatni. Amit ilyenkor ki szoktak emelni az a megszállt lányt alakító színésznő, aki ez esetben egy fiatal kislány. Az ő alakításával nem volt probléma. Egy valamit vis... több»

 
BoBamburg   2019. 01. 06.

0

Nem egy kiemelkedő darab, láttam már keményebb horrort a műfajon belül, de egy tisztességesen összerakott film. Vannak kisebb hibái, karakterek sem túl erősek, de a történet és a film atmoszférája (na meg a lezárás) teljesen rendben van. Mindig jó összefutni egy ilyen filmmel.

2
 
pj19   2018. 12. 14.

0

Átlagos horror film,közepes színészi alakításokkal!Többet ki lehetett volna hozni szerintem a történetből!Egy próbát megér!

 
varkonyiildi   2018. 08. 06.

0

Durva, brutális horror. Csak erős idegzetűeknek. Még egyszer nem tudnám végignézni. Hátborzongató, félelmetes, feszült hangulatú és tartogat meglepetéseket.

2
 
tmotm   2019. 01. 05.

0

A mexikói horroroknak 2 fajtája van: 1; a mexikói kultúra és hitvilág az alapja (igen, ott van annyi alapja, hogy már külön kategóriának lehet nevezni, mint például az amerikai bayou/New Orleans horrorok, vagy a francia katakombák horrorjai, stb). 2;... több»

 
Az Ahol a gonosz lakik egy hihetetlenül kusza és csapongó film lett, ami annak köszönhető, hogy a készítők próbáltak minden létező elemet belenyomni, amely egy igazán jó ördögűzős filmbe kellhet, de sajnos ebben az esetben a kevesebb néha több elve tökéletesen érvényesíthető lehetett volna. több»
 
A mexikóiak keresztezték a Vaksötétet Az ördögűzővel. Ez lett belőle. több»