Az új fantasy a Disney Branded Television legsikeresebb premierje lett, az első hat nap alatt 13,3 millióan látták világszerte a Disney+ és a Hulu szolgáltatásokon keresztül. Már streamelhető a Percy Jackson és az olimposziak.

A december 19-én a Disney+-on az első két epizóddal, a Hulun pedig az első epizóddal debütáló sorozat felülmúlta a Libabőr rebootjának rekordját, amely az első három napban 4,2 millió megtekintést ért el.

A Disney Branded Television és a 20th Television által gyártott Disney+ eredeti sorozat Rick Riordan bestseller könyvsorozatán alapul. A sorozat főszereplői Walker Scobell mint Percy Jackson, Leah Sava Jeffries mint Annabeth Chase és Aryan Simhadri mint Grover Underwood. A már most nagysikerű sorozatot Riordan és Jonathan E. Steinberg készítette.

A nyolcrészes széria új epizódjai hetente keddenként jelennek meg, és a hájp mértékét jól jelzi, hogy a közösségi médiában is jelentős figyelmet kapott: a "percyjackson" TikTok-fiókot egy hét alatt 212 millióan nézték meg az Egyesült Államokban.

Ha még nem nézed, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Percy Jackson és az olimposziakat a Disney+ logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | családi | dráma | kaland

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy... több»