Az Apple TV+ legerősebb indítását hozta a még január végén megjelent A levegő urai című sorozat.

Bár a streamingszolgáltató egyelőre nem közölt pontos adatokat, a jelentés szerint a Cary Fukunaga, Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében készült sorozat olyan korábbi megjelenéseket is maga mögé utasított nézettségben, mint Az eltérített járat, The Morning Show és a Különválás.

Szintén érdemes kiemelni, hogy A levegő urai premierjét követően a platform nézettségi mutatói világszerte 65%-kal emelkedtek. A sorozat hatodik epizódja egyébként február 23-én lesz elérhető, a fináléra pedig március 15-én kerül majd sor.

A Donald L. Miller azonos című regénye alapján készült sorozat a 100. bombázócsoport életveszélyes küldetéseit mutatja be, akik légitámadásokat hajtanak végre a náci Németország területein. A produkció parádés szereposztást kapott, hiszen a főszerepekben Austin Butler, Barry Keoghan, Bel Powley, Freddy Carter, Fionn O'Shea, Callum Turner, Josh Dylan és Olivia-Mai Barrett láthatók.

A levegő urai tehát már elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található AppleTV+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | thriller

A Donald L. Miller azonos című könyve alapján és John Orloff forgatókönyvével készült Masters of the Air a 100. bombázócsoport (a „Véres Század”) tagjainak sorsát követi,... több»