Máris megvan az év legnagyobb bukása?

Ezen a hétvégén nem a Shazam! volt a “nyerő” varázsszó a sikerre. A Black Adam után ugyanis úgy néz ki, hogy egy újabb DC film hasalt el a mozipénztáraknál.

A David F. Sandberg rendezésében készült Az istenek haragja mindössze 30 millió dollárral nyitott az amerikai mozikban. Az előzetes elemzések szerint 35-40 millió dolláros bevételt vártak a produkciótól, ami már önmagában is vészjóslónak tekinthető a közel 110 millió dolláros költségvetéssel szemben.

Ez igencsak jelentős visszaesés a 2019-es Shazam!-hoz képest, amely 53,5 millió dollárral nyitott, a film egyébként 140 millió dollárból készült el annak idején. A folytatás összbevétele 65 millió dollárra tehető, a magyarországi mozikban pedig 24802 jegyet értékesítettek, nálunk 53,6 millió forintot sikerült “összekalapoznia” a filmnek, amely alig valamivel több a múlt héten bemutatott Sikoly VI-nál, és amely megközelítőleg 35 millió dollárból készült el.

Szintén ezen a héten mutatták be az Adam Driver főszereplésével készült 65 című sci-fit, amelyre közel 12 ezren váltottak jegyet, így a magyarországi bevétele 25,6 millió forintra tehető.

Az év folyamán még érkezik a Flash film, amelyért viszont maga Tom Cruise is odáig van, remélhetőleg Andy Muschietti rendezése már jobban teljesít a kasszáknál.

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»