Marvel: Epikus filmet, brutális befejezést ígér a Hangya és a Darázs 3 új előzetese

Úgy tűnik, hogy Scott Lang egy kőkemény ellenséggel találja magát szemben a következő felvonásban, ez pedig nem csak Kang, a hódító, hanem maga az idő is. Befutott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia legújabb előzetese.

Jonathan Majors alakításából már kaphattunk némi ízelítőt a Loki sorozatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy a Kvantumániában Kang egy sokkal kegyetlenebb variánsát hozza majd, az előzetes már most brutális összecsapást ígér az MCU legújabb főgonoszával.

Bár a szinopszis egyelőre nem ismert, annyi már most sejthető, hogy Scott Lang megpróbálja visszaszerezni azt az elveszett öt évet, amely kimaradt az életéből Thanos csettintése után, így nem igazán volt lehetősége látni Cassie-t felcseperedni. Ehhez persze szövetséget kell kötnie Kanggal, akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nem az, akinek mutatja magát.

Paul Rudd mellett a Kvantumánia további szerepeiben érkezik Michael Douglas, Michelle Pfeiffer és Evangeline Lilly, a film februárban debütál majd.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»