2015.12.29   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bár a premier még messze, a Marvel/Disney elkezdte csepegtetni az információkat.

Marvel: Exkluzív képek a Doctor Strange-hez

Jövőre a mozikban a Marvel új szuperhősfilmje, a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Doctor Strange. Az EW legújabb számának címlapját a szóban forgó filmnek szentelte, mely mellé eddig nem látott exkluzív képeket is közölt.

A történet egy sikeres, de meglehetősen nehéz természetű idegsebészről szól, aki egy autóbaleset során súlyos kézsérülést szenved, ami miatt nem tud többé műteni. Magánélete sem alakult rózsásan, szülei és testvére is meghaltak.  Strange elindul, hogy gyógymódot találjon, azonban a kutatása során kitanulja a fekete mágia módszereit, melynek köszönhetően ő lesz a bolygó legnagyobb varázslója, aki a Bosszúállók csapatát erősítve a Föld védelmezésére esküszik fel. A karakter 1963-ban jelent meg először a képregényekben, azóta állandó alakja lett a Marvel univerzumának.

A filmet a horror műfajának egyik kiemelkedő alakja, Scott Derrickson (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Távozz tőlem, Sátán!) rendezi, a forgatókönyvet pedig Jon Spaihts (A legsötétebb óra, Prometheus) írja. A további főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton és Chiwetel Ejiofor

Doctor Strange 2016. november 4-én debütál a mozikban. A szóban forgó képeket a fenti galériában találjátok, de a kattintás után további információval és további exkluzív képekkel várunk!