Chris Hemsworth új National Geographic doku-sorozata, a Határtalanul Chris Hemsworth-szel mától a látható a Disney+-on.

A Thor-sztárja annak jár utána az új sorozatában, hogyan lehet küzdeni az öregedés ellen, és felfedezni az emberi testben rejlő teljes potenciált.

Az új tudományos kutatások megdöntik az emberi testtel kapcsolatos hagyományos bölcsességeket, és lenyűgöző betekintést nyújtanak abba, hogyan szabadíthatjuk fel mindannyian testünk szuperképességeit, hogy leküzdjük a betegségeket, jobban teljesítsünk, és akár visszafordítsuk az öregedési folyamatot. 

Ezt a tudományt teszi próbára Hemsworth, aki annak ellenére, hogy szuperhős formában van, személyes küldetése, hogy megtudja, hogyan hosszabbíthatjuk meg egészségünket, erőnket és intellektusunkat hosszú éveinkig. 

Egy sor epikus próbatételnek és rendkívüli kihívásnak vetve alá magát annak érdekében, hogy megértse az emberi test korlátait, első kézből tudja meg, hogyan élhetünk jobban és tovább azáltal, hogy felfedezi a regenerálásnak, az erő maximalizálásának, az ellenálló képesség kiépítésének, a memória ‘szupererősítésének’ és a halandósággal való szembenézésnek a módjait. 

A szórakoztató, magával ragadó és életet megváltoztató Határtalanul Chris Hemsworth-szel újraírja a hosszabb ideig tartó jobb élet szabálykönyvét. Az meg csak hab a tortán, hogy az útja során Hemsworth egy csomó alkalommal vált meg a pólójától (lásd a galériánkat), ami inspirációnak sem utolsó a nézők számára.

A sorozat előzetesét idelent nézheted meg, ha pedig kedvet kaptál hozzá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Disney+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | kaland

A hosszabb és egészségesebb élet elérésének más módja: regenerálódás a sérülésekből, az erő maximalizálása, az ellenállóképesség növelése, a test sokkolása, az... több»