A motorok felbőgnek, mától a Netflixen a Lüktető Szöul

Péntek van, és így az a nap, amikor sokak számára a munkahét végét jelenti, és ha péntek, akkor menetrendszerűen érkeznek a streaming premierek is. Mától nézhető Stallone új szuperhősfilmje, a Szamaritánus (olvass róla bővebben itt), egy fergeteges netflixes vígjáték Mark Wahlberggel Kevin Harttal (erről itt írtunk) és egy ütős akciófilm is, a Lüktető Szöul. Mondjuk, mit kell tudnod róla.

MIRŐL SZÓL?

1988-at írunk: a nyári olimpiai játékoknak köszönhetően egész Szöul ünnepi hangulatban van. A nagyszabású sportesemény hátterében a Sanggye-dong Supreme csapatának élete megváltozik: a stáb a vagány, gyors autókért él, ám most egy rendkívüli ajánlatot kapnak, amely egy hírességek megvesztegetési botránya körüli nyomozás közepébe sodorja őket...

MINT A HALÁLOS IRAMBAN?

Végülis igen, öttagú, teljesen autóőrült csapatról van szó, akik szédítő tempóval hozzák az akciójeleneteket. Tényleg olyan ez, mint a Halálos iramban annyi csavarral, hogy a történet az 1988-as olimpiai év ünnepi, színes Szöuljába kalauzolja el a nézőket.

MEGÉRI MEGNÉZNI?

Nos, ha a nézői reakciókat nézzük a nagyvilágból, akkor egész biztosan. A film remek fogadtatsában részesült, és már a Magyar Filmadatbázisra is megérkeztek az első reakciók, melyek alapján 79 százalékon áll a film.

akció | dráma | krimi | vígjáték

Egy olimpiai csapat tagjai nem sokkal az 1988-ban rendezett seouli olimpia nyitóceremóniája előtt egy nyomozás alanyaivá válnak, amit egy befolyásos személy rendelt el. több»