Itt van minden fontos bűnügyi részlet, amit tudni szeretnél A nagy pénzrablás: Berlinről szóló epizódjairól.

A nagy pénzrablás (La Casa de Papel) csapata talán letudta a csínyt, de ez még nem jelenti a történet végét. A legújabb sorozat — A nagy pénzrablás készítője, Álex Pina, és Sky Rojo, valamint Esther Martínez Lobato közreműködésével — Berlin karaktere (Pedro Alonso) köré összpontosul. A sorozat története jóval azelőtt kezdődik, hogy megtudná végzetes diagnózisát, és túszul ejtene Spanyolország Királyi Pénzverdéjének dolgozóit. A BERLIN spin-off a címszereplő karakter "fénykorát" követi, amint az egyik legkülönlegesebb rablását kíséri meg.

"Ez egy utazás a karakter aranykorán keresztül, amikor őrült szenvedéllyel fosztogatott Európában," mondja Pina. Alapvetően fehérgalléros bűncselekményekkel, feszültséggel, utazással, romantikával és, ami még érdekesebb, humorrall teli sorozat. "Ez a legmeglepőbb, a komédia. A nevetés garantált" - mondja Alonso-nak Pina.

A nagy pénzrablásban egy csoport ismeretlen fog össze, hogy kifosszák Spanyolország Királyi Pénzverdéjét, mindezt egy olyan terv alapján, amelyet a Professzor (Álvaro Morte) készített elő, és Berlin hajt végre. A BERLIN azonban hősünk berlini életének korábbi időszakára összpontosít, amely a pénzrablás későbbi évadaiban villan fel visszaemlékezések formájában.

Berlin meggyőződése, hogy csak két dolog képes egy rossz napot fantasztikussá tenni: a szerelem és egy millió dolláros fizetésnap. Ez az, amiért éles figyelmét a magas célokra összpontosítja. Tehát éppen az egyik legextrémebb rablására készül — 44 millió dollár értékű ékszert akar eltüntetni. De először olyan okos bűnözők segítségét kell kérnie, mint Keila, a kiberbiztonsági zseni; Damián, egy egyetemi tanár és Berlin közeli barátja; Cameron, aki szeret nagyot kockáztatni; Roi, egy lakatos és Berlin hűséges segítője és Bruce, aki jártas a készülékekben és a fegyverzetben.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található Netflix gombra kattintani!

akció | dráma | krimi

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»