Nem kérdés, hogy Johannes Roberts rendező nagy fába vágta fejszéjét A kaptár: Raccoon City visszavár elkészítésével, amely most a Netflixen tér vissza.

A film cselekménye az 1998-as zombijárvány ideje alatt bontakozik ki, így már az elején egy csapat túlélővel ismerkedhetünk meg, akik Raccoon City áruló utcáin próbálnak navigálni az egyre sötétebbé váló midnennapokban. Milla Jovovich ugyan nem tért vissza az filmben, helyette viszont Kaya Scodelario, Tom Hopper, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Neal McDonough, Donal Logue, Avan Jogia és Chad Rook láthatók a főszerepekben.

Kétségtelen, hogy A kaptár erős atmoszférát teremt, ugyanakkor a cselekmény miatt eléggé elmarasztalták a kritikusok és a rajongók, ezt pedig az is tükrözi, hogy a Rotten Tomatoes portálon a szakma 30 százalékra, a közönség pedig 65 százalékra értékelte, míg a hazai nézők 56 százalékot adtak rá a Mafabon.

A kaptár: Raccoon City visszavár mától tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | horror | katasztrófafilm | misztikus | sci-fi

Az egykor fényesen tündöklő Racoon city ma valóságos szellemvárossá vált. Az Umbrella ugyan elhagyta ezt a helyet, ám sötét titkok maradtak után a felszín alatt.  Mitán a... több»