Merülj el a természetfeletti világában, ahogy a Netflix életre kelti az Onmyojit, Baku Yumemakura elismert regénysorozatának izgatottan várt anime adaptációját.

Az Onmyoji története eddig már számos formában látott napvilágot. Készült manga, élőszereplős film és színházi előadás is. Ezzel az új sorozattal a készítők új dimenziót adnak a korokon átívelő történethez amely a japán Heian-korszak legendás alakjaira összpontosít, Abe Seimeire és Minamoto Hiromasára. A két karakter együtt száll szembe az emberiséggel, akik gonosz démonná változtak. Seimei, a páratlan jós összefog Hiromasával, a jó szándékú Daigo császár unokájával, hogy megállítsák a démonok gonosz tevékenységét.

Az Onmyoji anime nyitó dala a Kodoku no Saibo lett, a tehetséges Ling tosite siguretól, új elektronikus dimenziót nyit az onmyoji-k (varázslat és jóslás szakértői) és a démonok közötti intenzív csatákhoz.

A rendező Soubi Yamamoto (CoMix Wave Films) híres korai sikeréről, mint például a This Boy Can Fight Aliens  című filmről. Munkájához olyan kiváló forgatókönyvírók csatlakoztak, mint Natsu Hashimoto és Yuiko Kato, akik korábban számos híres anime és dráma sorozathoz adták a nevüket. 

Az új anime nemcsak hogy hű marad az eredeti manga világát, de teljesen új történeteket is bemutat, amikor Seimei és Hiromasa a béke helyreállításáért harcolnak. 

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a sorozat Mafab oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

68 Onmyoji  (2023)

akció | animáció | dráma

Abe no Seimei, az ókori Japánban élt legendás varázsló története. több»