Yu Yu Hakusho, ismerd meg a manga-adaptáció szereplőit, köztük egy japán film ikont.

Több mint 30 évvel azután, hogy a legendává vált akció manga sorozat, a Yu Yu Hakusho először megjelent, a nagyon várt élőszereplős verzió már elérhető Netflixen. Shô Tsukikawa rendezésében és a Scanline látványeffektusaival (Shadow and Bone – Árnyék és csont, Stranger Things, Cowboy Bebop) készült. A Yu Yu Hakusho főszereplője Takumi Kitamura. Mellette Jun Shison csatlakozik a szereplőgárdához Kurama szerepében, Kanata Hongô Hieiként, Shûhei Uesugi pedig Kazuma Kuwabaraként. A japán klasszikus filmek kedvelői izgalmat élhetnek át, amikor meglátják a legendás Meiko Kajit, valamint Go Ayano-t, aki a fiatalabb Togurot alakítja. 

A sorozat a törvényen kívüli tinédzser, Yusuke történetét követi, aki meghal, amikor megpróbálja megmenteni egy fiút, akit majdnem elüt egy száguldó autó. Ahogy az élet utáni világból letekint testére, Yusuke találkozik egy nővel, Botan-nal (Kotone Furukawa), aki elvezeti őt a lelkek világába. Botan elmondja Yusuke-nak, hogy halála korai és váratlan volt, és senki sem hitte volna, hogy egy problémás srác ilyen önzetlen tettre képes - ezért nincs helye sem a mennyországban, sem a pokolban. Yusuke ezután kap egy lehetőséget arra, hogy újra életre keljen, miután teljesít egy próbát, így visszatérhet az emberi világba, hogy démonokat vizsgáljon mint Alvilág Detektív.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | kaland | vígjáték

Egy tinédzsert megölnek, majd feltámad, hogy természetfeletti nyomozóként dolgozzon. több»