A Netflix új filmjében, A mélységben Tuva Novotny Frigga szerepében látható, aki a világ legnagyobb földalatti bányájának biztonsági főnöke a svédországi Kirunában.

A történet szerint, miközben Frigga megpróbálja fenntartani a kényes egyensúlyt a megterhelő munkája és a bonyolult magánélete között, példátlan kihívással néz szembe, amikor Kiruna városának utcáin hatalmas repedések kezdenek megjelenni. A katasztrófa thriller feszült utazásra viszi a nézőket, miközben Frigga a káoszban navigálva próbálja megmenteni a városlakókat és saját önmagát attól, hogy elnyelje a föld.

A február 16-án világszerte bemutatásra kerülő filmben olyan neves színészek játszanak, mint Kardo Razzazi, Peter Franzén, Edvin Ryding, Felicia Truedsson és Tintin Poggats Sarri.

A film tehát már elérhető a Netflix katalógusában. Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. Addig is mutatjuk kedvcsinálóként az előzetest idelent.

53 A mélység  (2023)

akció | dráma | katasztrófafilm | thriller

Friggának, aki a Kiirunavaara bányában biztonsági menedzserként végzett kockázatos munkáját és családi életét próbálja összeegyeztetni, az életéért és szerettei... több»