Mától a Netflixen: Mi ez az új gyilkossági rejtélyes sorozat?

Új mexikói sorozat landolt a Netflixen Csütörtöki özvegyek címmel.

A Netflix kissé fű alatt, különösebb felhajtás nélkül rukkolt elő a legújabb sorozatával, meglehetősen ritka, hogy egy friss szériát ne csütörtökre vagy péntekre időzítésnek. A Csütörtöki özvegyek a kivétel, mely ma délelőtt került fel a platform kínálatába.

A sorozat középpontjában az Irene Azuela által alakított Teresa áll, aki a férjét és két barátját holtan találja otthonában. Teresa kezdetben azt hiszi, hogy baleset történt, de hamarosan felkavaró igazságokat fedez fel a halálukkal kapcsolatban. 

A szereplőgárdában Azuela mellett olyan neves mexikói színészek tűnnek fel, mint Omar Chaparro és Cassandra Ciangherotti mellékszerepekben.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a sorozat, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. Mindenesetre előbb nézd meg az előzetest idelent.

dráma | thriller

Teresa holtan találja férjét és két legjobb barátját a pazar közösségben, ahol élnek. Ahogy fény derül az igazságra, úgy kerülnek napvilágra sötét titkok is. több»