Lindsay Lohan visszatért a kamerák elé és talán a mától megnézhető új filmje segíthet neki, hogy a régi botrányait maga mögött hagyva újraépítse karrierjét. A Netflixen debütál ma a színésznő új romantikus mozija, a Karácsonyi románc.

A film története egy elkényeztetett hotelörökösnőről szól, aki síelés közben balesetet szenved. Ettől elveszíti az emlékezetét és egy szálló tulajdonosa és annak koraérett lánya kezdi ápolni és segíteni. Mivel az örökösnőt nem sokkal a balesete előtt jegyezték el, ez sok bonyodalmat fog okozni.

A Netflix évek óta egyfajta hagyományként szállítja a karácsonyi romantikus mozikat. A Karácsonyi románc pontosan beleillik a sormintába. A filmet az a Janeen Damian rendezte, aki amolyan szakértője a témának. Korábban olyan filmek elkészítésénél közreműködött mint a Sok hűhó a karácsonyért, a Királyi karácsony vagy a Karácsony a kastélyban. A forgatókönyv megírásából is kivette a részét férje, Michael Damian, valamint Ron Oliverv és Jeff Bonnett mellet.

A Karácsonyi románc egyértelműen Lindsay Lohan visszatérése miatt lehet érdekes, de mellett szerepelni fog a filmben Chord Overstreet, Jack Wagner és George Young is.