Bob Odenkirk és Radha Mitchell főszereplésével itt a Kifordult életek.

A Kifordult életek egy romantikus vígjáték a időről, a távolságról és az emberi állapotról. Három pár, akiket a barátság, a szerelem és a munka köt össze, mindegyike a Los Angeles-i otthonában ragad a lezárás kezdetén. Végül kénytelenek szembenézni a házastársukkal, barátaikkal, szeretőikkel, és végül saját magukkal is, életük lassan, de biztosan fenekestül felfordul.

A Kifordult életek először a 2022-es Velencei Filmfesztiválon debütált, a film rendezője és írója Cecilia Miniucchi, aki egyben producerként is részt vett a film elkészítésében. Odenkirk és Mitchell mellett a film szereplőgárdájában olyan nevek szerepelnek, mint Danny Huston (Utódlás) és Rosie Fellner (The Trip to Italy). Miniucchi mellett a projekt producerei közé tartozik Jeffrey Coulter, Carl F. Berg, Jason Rose és Rose Kuo. A filmet Fred Roos, Paolo Rossi Pisu, Marta Miniucchi, Holley Heitz, Antoni Stutz, Anna Hatzis, John Hatziz és Desmond Nakano készítette.

A film, a nézők által beküldött szavazatok alapján eddig 59%-on áll a Rotten Tomatoes filmritikai portál szavazása alapján.

vígjáték

Három egymást ismerő pár otthon ragad a lezárás kezdetén. Jonathan, Clarissa és Paul élete a feje tetejére áll, és arra kényszerülnek, hogy egymásra és végső soron... több»