Mától az HBO Maxon: Búcsúzik a legendás vígjáték sorozat, megérkezett az utolsó évad

Larry David több mint 20 éve nevetteti világszerte a nézőket Félig üres című, Emmy-díjas sorozatával.

Azonban Larry David már jóval a szeretett főszerepe előtt nevetette a nézőket. Végül is ő a Seinfeld (1989-1998) egyik társalkotója, ami máig a legnagyobb sikerű komédiasorozatnak számít, mind kritikai fogadtatását, mind rekordokat döntő nézettségét tekintve. 

Miután a Seinfeld 1998-ban hivatalosan befejeződött, a sorozat rajongóiban feltámadt a Larry David-féle, szarkasztikus és frappáns komédia iránti igény. Szerencsére nem kellett sokáig várni, mivel mindössze két évvel a sorozat befejezése után Larry David leszerződött a HBO-val egy teljesen új szériára. A Félig ürest Larry David írta, emellett a főszerepet is vállalta. Hozzá kell tenni, hogy a sorozat a HBO-n nem a hálózati csatornán futott, így David és a sorozat többi kreatív tagja szabad kezet kaptak ahhoz, hogy a sorozatot olyan trágárrá tegyék,  amilyenné szerették volna.

Bár ez nyilvánvalónak tűnhet a sorozat eddig lepörgött tizenegy évadából, a Félig üres megjelenését követően azonnal sikersorozattá vált.  Az HBO előfizetői nem csak a legendás komikus író neurotikus és önző változatával tudtak azonosulni, hanem beleszerettek azokba a kidolgozott mellékszereplőkbe is, akikkel David gyakran lógott. Ezek közé tartozik Larry volt felesége, Cheryl (Cheryl Hines), Larry ügynöke, Jeff (Jeff Garlin), Jeff ijesztő felesége, Susie (Susie Essman), Larry lakótársa, Leon (J.B. Smoove), és természetesen Larry David életre szóló barátja mind a sorozatban, mind a való életben, Richard (Richard Lewis).

Ha szívesen megnéznéd a sorozat utolsó évadát és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintani.

vígjáték

Larry az utolsó évadban is folytatja harcát a hétköznapokkal és azokkal, akik az életére törnek. több»