Mától az HBO Maxon: Véget ér a nagysikerű vígjáték, már nézhető az utolsó, 7. évad

Elérkezett az idő, hogy ismét elbúcsúzzunk Sheldon Coopertől, ahogy az Agymenők sikersorozat spin-offja, Az ifjú Sheldon utolsó évadához érkezett.

A sorozat 2017-ben debütált, és Cooper útját követte, egy texasi kisvárosból indulva, kisfiúként próbál beilleszkedni a társadalomba. 

A sorozat, a CBS Entertainment elnöke, Kelly Kohl szerint több mint 2,5 millió nézőt vonzott a képernyők elé. 

Az utolsó évad tartalmával kapcsolatban előzetesen nem sok információt osztottak meg a műsor készítői. 

Steve Holland, az egyik vezető producer, egy TVLine interjúban megerősítette, hogy a spin-off sorozatban odafigyelnek és követik azokat az eseményeket, amelyek a későbbi Agymenők karakter életét meghatározzák.

"Nem vagyunk kötelesek minden az Agymenőkben elhangzó poénnak megágyazni, de az fontos, hogy szorosan kövessük azokat az események folyását, amik segítenek Sheldon karakterének megértésében. Ezeket szeretnénk tiszteletben tartani."

A hatodik évad végén Sheldon a Caltech felé vezető küldetése részeként Mary-vel Németországba utazott.

Otthon Meemaw házát egy tornado elpusztította, aminek következtében George Meemaw-t, és Mandy-t is befogadta.

Nagy hír, hogy Mandy megkérte Georgie-t, és utóbbi kölcsönkért pénzt Meemaw-tól, hogy eljegyzési gyűrűt vásároljon.

Egyelőre kérdéses, hogy Sheldon és Missy képesek-e félretenni nézeteltéréseinket, miután az előbbi értesítette a szülőket, hogy a húga késő éjszaka kilopózik otthonról.

Ha szívesen megnéznéd a 7., egyben befejező évadot és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintani.

vígjáték

A tornádó híre eléri Sheldont és Maryt Németországban. A Cooper-házban uralkodó káoszban Missy veszi kezébe az irányítást. több»