Március 21-étől csütörtök esténként 21 órakor folytatódik a Scarlet kisasszony és a Herceg című kosztümös krimisorozat, amelyet hazánkban kizárólagosan az Epic Drama csatorna forgalmaz. A viktoriánus korban játszódó történetmesélésben természetesen ismét Kate Phillips (A korona) és Stuart Martin (Jamestown) öltik magukra a civakodó, mégis egymást jól kiegészítő páros szerepét.

A nézők újabb kényes ügyek felgöngyölítésére számíthatnak: például egy rablásra, amelyet egy olyan nagymenő bordélyházban követtek el, melynek kliensei között a brit kormány kiemelt tagjai is megtalálhatók. Emellett lesznek titkos gyilkosok és gyilkos titkok is, miközben beleláthatunk a viktoriánus temetkezési vállalkozók megdöbbentő világába…

A 4. évad új titkokat árul el a páros kapcsolatáról (és annak születéséről), izgalmas ügyeket, parázs vitákat és új karaktereket vonultat fel – a stábhoz többek között Paul Bazely (Fekete tükör) és Curtis Kantsa (Sandman: Az álmok fejedelme) csatlakozott, és mindketten emlékezetesek lesznek, az biztos! Újra élvezhetjük továbbá a csavaros észjárású Nash személyében Felix Scott alakítását, aki ekképpen nyilatkozott a friss részekről:

„Ebben az évadban sokkal több lesz a futkározás és a csínytevés, ami több mint szórakoztató!”

dráma | krimi

Amikor Eliza Scarlet apja meghal, nincstelenül marad, de elhatározza, hogy továbbviszi a nyomozóirodáját. Ahhoz azonban, hogy a férfiak uralta világban megállja a helyét,... több»