Az Apple TV+ 2021-ben bemutatott Invázió című sorozata látszólag egy jól bevált recept alapján dolgozott, ami viszont igazán különlegessé teszi a produkciót, az az események elmesélése.

A sorozat cselekménye a világ különböző kontinensein élő különböző emberek szemszögéből bontakozik ki, bemutatva az invázió mindenre kiterjedő hatásait. Az Invázió egyszerre vegyítette magába az akciót, a drámát és a szívbemarkoló emberi sorsokat, így szinte azonnal a streamingszolgáltató egyik legsikeresebb megjelenése lett az első évad.

Az viszont kétségtelenül megosztotta némileg a nézőket, hogy a sztori igencsak kimérten halad előre, többen kritikusan álltak hozzá ehhez a tempóhoz, míg mások épp ezt tudják benne élvezni. Bárhogy is nézzük viszont, az Invázió képes azonnal magával ragadni az embert.

A sorozat főszerepeiben Sam Neill, Rinko Kikuchi, Tom Cullen, Togo Igawa, Golshifteh Farahani, Michael Harney, Isla Johnston és Azhy Robertson láthatók. Az Invázió már elérhető az Apple TV+ műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíhatjátok a lejátszást, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | fantasy | sci-fi

Néhány hónap telt el a közelmúlt eseményei óta, és az idegenek fokozzák támadásaikat az emberek elleni kíméletlen háborúban. több»