Máshon: Nicole Kidman, Sarayu Blue és Ji-young Yoo szerepelnek az Amerikában élő hongkongi expatokat bemutató filmben.

A Máshon egy Prime Video dráma, amely felfedi, hogyan fonódik össze három expat élete Hongkongban egy szörnyű tragédia után. A sorozat Janice Y. K. Lee bestsellerének, az "The Expatriates"-nek az alapján készült. Margaret, Hilary és Mercy, mindannyian új életet próbálnak kezdeni a 2014-es Hongkong vibráló és viharos környezetében. Egy hirtelen bekövetkező traumatikus esemény összefonja sorsukat és az életük gyökeresen megváltozik.

Nicole Kidman nemcsak főszereplő, hanem az executive producer is a sorozatban, míg A búcsú rendezője, Lulu Wang pedig íróként és rendezőként keltette életre a történetet. Íme minden, amit tudni érdemes a hatrészes drámáról:

A Máshon a kiváltságokra összpontosít, és azt vizsgálja, mi történik, amikor elmosódik az áldozatiság és a felelősség határa. Három nő életét követi Hongkongban. Ott van Margaret (Nicole Kidman), egy gyönyörű háromgyermekes anya, akinek tökéletes élete szétesik egy tragédia miatt. Hilary (Sarayu Blue), egy tehetős háziasszony, aki kétségbeesetten próbál gyereket szülni, és Mercy (Ji-young Yoo), egy fiatal koreai-amerikai diplomás, aki új életet próbál kezdeni. Az új otthonuk hiperaktív környezetében az életük olyan módon keresztezi egymást, amely arra kényszeríti őket, hogy újragondolják saját kiváltságos életük minden egyes részletét.

A film itthon a Telekom TV Go-n keresztül érhető el.

78 Máshon  (2024)

dráma

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele. több»