A Showtime nagysikerű sorozata visszatért a második évaddal, mától streamelheted. 

A Yellowjackets első évada sok kérdést hagyott a nézőkben a szereplőkkel és a titokzatos tevékenységükkel kapcsolatban.

Az első szezon 1996-ban vette fel a történet fonalát, amikor középiskolás lány focicsapat Seattle-be utazik egy nemzeti tornára. Csakhogy Kanada fölött repülve a gépük lezuhan, és a túlélő csapattagok tizenkilenc hónapig a vadonban reked, ahol egyesek szörnyű tettekre kényszerülnek. A sorozat párhuzamosan a túlélők életét is feltárja 25 évvel később, és kiderül, hogy az események sok évvel a megmenekülésük után is igen nagy hatással vannak rájuk.

A Showtime szórakoztatóipari elnöke, Gary Levine már korábban beharangozta, hogy a következő évad tartogat majd meglepetéseket, és esetleg olyan karaktereket is bemutatnak, akikkel az első évadban még nem találkoztunk. A sorozat alkotói, Ashley Lyle és Bart Nickerson titokzatosak maradtak a konkrét cselekmény részleteiről, de azt megosztották, hogy a nézők többet fognak megtudni bizonyos karakterekről és eseményekről a sorozat idővonaláról. Eközben a Ben edzőt alakító Steven Krueger az első évadnál intenzívebbnek írta le a második évadot.

Hogy ebből mennyi vált valóra? Nos, az évadot külföldön már korábban bemutatták, és a visszajelzések meglehetősen pozitívak voltak. Míg az első szezon 100%-os értékelést kapott a kritikusoktól a RottenTomatoes-on, addig a második szezon szintén kiváló, 94%-os tetszési indexet ért el, az pedig már csak tényleg hab a tortán, hogy az évadban olyan sztárok tűnnek fel, mint Elijah WoodJuliette LewisChristina Ricci és Melanie Lynskey.

Ha kíváncsi vagy a Yellowjackets folytatására, a mafabos adatlapról a SkyShowtime logóra kattintva el is indítatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | horror | misztikus

SkyShowtime (2023.10.28.)

A Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lányfocistákból álló csapat története, akik egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői lesznek a távoli, északi vadon mélyén. A... több»