A mai napon a SkyShowtime nézői számára egy csemege vált elérhetővé. Az Asteroid City Wes Anderson legújabb alkotása, melyet a hazai mozikban is bemutattak, és melyben olyan sztárokat láthatunk a főszerepekben, mint Tom Hanks, Willem Dafoe, Steve Carell, Jeff Goldblum, Scarlett Johansson, Edward Norton, Margot Robbie és Bryan Cranston.

Az eredetileg 2020 szeptemberében bejelentett Asteroid City cselekménye egy csillagászati találkozó körül forog Asteroid City kitalált városában, ahol az élet különböző területeiről érkező karakterek találkoznak.

A film parádés szereposztást kapott, míg a színfalak mögött Anderson régi munkatársa, Alexandre Desplat komponálta a filmzenét, hozzájárulva a film magával ragadó hangulatához.

A 76. cannes-i filmfesztiválon bemutatott és az Arany Pálmáért versenyző Asteroid City világszerte 54 millió dollárt hozott 25 millió dolláros költségvetésből. A kritikusok elismerően nyilatkoztak a Anderson alkotásának zenéjéről, a produkciós tervezésről, az alakításokról és a tematikus mélységről.

A történet az 1950-es években bontakozik ki, ahol egy televíziós műsorvezető élőben mutatja be egy színdarab létrejöttéről szóló dokumentumfilmet. A darab, amely a névadó sivatagi városban játszódik, különböző szereplők életét követi nyomon, köztük egy háborús fotóriporter, egy híres színésznő és egy csapat ifjú csillagász. Az elbeszélés a szerelem, a veszteség és a felfedezés témáit szövi egybe.

Ha még nem láttad a filmet vagy újra megnéznéd, mától megnézheted a SkyShowtime-on. Annyi biztos, hogy egy igazán szórakoztató élményben lesz részed, nem is kérdés, hogy azok számára, akik régóta rajonganak Anderson munkásságáért, ez a film egyszerűen kötelező, mindenki másnak pedig erősen ajánlott.

Az Asteroid City-t a SkyShowtime logójára kattintva rögtön el is indíthatod a mafabos adatlapról, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. Kedvcsinálóként mutatjuk az előzetest idelent.

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2024.01.20.)

A film egy kitalált amerikai sivatagi városban játszódik 1955-ben, ahol épp a Junior Stargazer kongresszus zajlik. Az ország minden részéből érkező diákok és szülők gyűlnek... több»