Mától elérhető a Disney+-on a James Mangold rendezésében készült Indiana Jones és a sors tárcsája.

A hányattatott sorsú produkciót még 2016-ban jelentették be, az elmúlt években pedig számos változáson ment keresztül mire eljutott a közönséghez, hiszen ez az első olyan epizód a franchise-ban, amelyet már nem Steven Spielberg rendezett.

A film a 76. Cannes-i Filmfesztiválon debütált, az első kritikák pedig főként a főszerepet alakító Harrison Ford színészi teljesítményét méltatták. “Köszönöm, hogy mindannyiunk számára ilyen hihetetlen élményt nyújtanak ezek a filmek. Nagyon büszkén mondhatom, hogy ez a film fantasztikus” - nyilatkozta még 2022 decemberében a színész a D23 Expón a Variety magazinnak a adott interjúban.

Bár a film szinopszisát hosszú ideig titokban tartották, azzal már nagyon hamar sikerült felcsigázni a rajongókat, hogy a szereplőgárdához csatlakozott a Bolhafészek sztárja, Phoebe Waller-Bridge és Mads Mikkelsen, aki egy korábbi interjúban egész egyszerűen “epikusnak” titulálta a cselekményt.

Az elveszett frigyláda fosztogatói az egyik kedvenc filmem volt, és csak úgy áradt belőle az 1940-es évekbeli sorozatok aranykora - és ez az ötödik filmben is benne van” - nyilatkozta Mikkelsen a The Hollywood Reporternek.

Az Indiana Jones és a sors tárcsája tehát már elérhető a Disney+-on, a film mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»