Már streamelhető az amerikai fekete medve igaz története által ihletett Kokainmedve, aki a fáma serint iszonyú mennyiségű kokaint nyelt le. Erre az őrült történetre építette fel a filmjét Elizabeth Banks, csakhogy az ő medvéje eszelős ámokfutásba kezd az erdőben.

Ha még nem láttad  volna, néhány alapinfó, amit érdemes tudnod: a filmben, mely a 30-35 millió dolláros költségvetése mellé világszerete 89 millió dollárt kaszált, olyan sztárok szerepelnek, mint Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. és a néhai Ray Liotta

A SkyShowtime-on streamelhető fekete humorú horrovígjáték többnyire vegyes és pozitív kritikákat kapott. A Rotten Tomatoes-on 67%-os tetszési indxen áll a kritikusok körében, és a mafabos értékekések alapján nagyjából a hazai nézők is hasonlóan látták. A Magyar Filmadatbázisban közel 400 szavazat mellett a Kokainmedve 69 százalékon áll.

Annak ellenére, hogy a tengerentúlon a második helyen debütált A Hangya és a Darázs: Kvantumánia mögött, a film felülmúlta az előzetes előrejelzéseket, és 23,1 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, és a következő hetekben is nagyon jól tartotta magát.

Bár a kritikusok szórakoztatónak találták, de kritizálták a félkész cselekményt és az egyenetlen színészi játékot.

Ha még nem láttad volna vagy újra megnéznéd, most itt az alkalom, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a SkyShowtime logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.