A Tűzgyújtó Stephen King azonos című regényén alapul, amely egy fiatal lányról szól, aki képes a pirokinézisre.

ALAPOK

A Tűzgyújtó egy horrorfilm, amely Stephen King regényén alapul, és melyen Keith Thomass rendezett. A regényt egyszer már feldolgozták 1984-ben, Drew Barrymore főszereplésével.

Keith Thomas filmje a Blumhouse égisze alatt készült, amely olyan horrorokkal hozta a frászt a világra, mint Insidious vagy a Tűnj el!. A legújabb Stephen King-adaptációt már láthattuk a mozikban, mától viszont a Telekom TVGO-n is streamelheted.

MIRŐL SZÓL?

Egy házaspár kétségbeesetten próbálja elrejteni lányukat, Charlie-t egy szövetségi ügynökség elől, amely tömegpusztító fegyverré akarja alakítani a lány példátlan képességét. 

Az apja megtanította neki, hogyan kezelje az erejét, de ahogy Charlie 11 éves lesz, a lány egyre nagyobb kihívásokkal kerül szembe a képességét illetően. Amikor egy titokzatos ügynök végül rátalál a családra, megpróbálja egyszer s mindenkorra elragadni Charlie-t, de a lánynak más tervei vannak.

KIK JÁTSZANAK BENNE?

Zac Efron vezeti a filmszereplőgárdáját egy olyan szerepben, ami nagyban különbözik a High School Musical-es gyökereitől. Ő alakítja Andyt, Vicky (a The Walking Deadből ismert Sydney Lemmon) férjét. Lányukkal, Charli-val  (Ryan Kiera Armstrong) hosszú évek óta menekülnek, és kétségbeesetten próbálnak észrevétlenek maradni.

LÁSSUK AZ ELŐZETEST!

Ha még nem láttad a filmet, akkor lesd meg az előzetest idelent, ha pedig kedvet kaptál hozzá, látogass el a film mafabos adatlapjára, és a Lejátszás a Telekom TVGO-n mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a szolgáltatónál.

dráma | horror | sci-fi | thriller

Stephen King kultikus regényének legújabb adaptációja. Egy fiatal pár évekkel korábban egy külünös gyógyszerkísérletben vett részt, és bár magukon nem tapasztaltak... több»