Matt Damon és Ben Affleck újra együtt... egy Ridley Scott-filmben! Itt Az utolsó párbaj magyar előzetese!

Az idei év jócskán tartogat még meglepetéseket, hiszen ősszel érkezik Ridley Scott új rendezése, Az utolsó párbaj, amelyhez be is futott az első magyar szinkronos előzetes.

A film története szerint két francia lovag, akik mindig is közeli barátok voltak halálos ellenségekké válnak, miután egyikőjükkel kapcsolatban felmerül a gyanú, hogy megerőszakolta a másik feleségét, mialatt az egy távoli háborúban harcolt.

“Az életem teszem kockára érted” - hangzik el a film egyik kulcsmondata a Matt Damon által megformált Jean de Carrouges részéről. “Az enyémet teszed kockára, hogy megmenthesd a büszkeséged” - érkezik rá a válasz az asszonytól, akit Jodie Comer alakít majd.

Egy jóval mélyebb sztoriról lesz szó tehát, amely komoly morális kérdéseket is feszeget egyúttal. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Az utolsó párbaj forgatókönyvén a Good Will Hunting szerzőpárosa,  Ben Affleck és Matt Damon is dolgozott Nicole Holofcener és Eric Jager mellett.

Affleck és Damon közel 24 év után vett részt közös projektben. Az eredeti tervek szerint egyébként Affleck kapta volna de Carrouges szerepét. Ne feledkezzünk meg azonban az ellenfélről sem, akit Adam Driver alakít a filmben. Nem is szeretnénk tovább húzni azonban az időt, csekkoljátok az előzetest, októberben pedig jön a premier!