A Netflix égisze alatt készül egészestés film Zach Galifianakis Funny or Die című polgárpukkasztó websorozatából. A Két páfrány között – A film első előzetese.

Akik nem ismernék a Between Two Ferns című szériát, azoknak elöljáróban annyit érdemes tudnia, hogy a sorozatban Zach Galifianakis interjút készít a legnagyobb hollywoodi sztárokkal, miközben úgy tűnik, egyáltalán nincs képben azzal, ki ül vele szemben, és igen kínos kérdéseket tesz fel a lehető legszórakoztatóbb módon.

Nos, erre az alapötletre épül majd a Két páfrány között – A film címre keresztelt mozifilm is, melynek előzetese rögtön azzal kezd, hogy Matthew McConaughey egy kínos baki után meghal (legalábbis egy kis időre?), de ez nem veszi el Zach kedvét, hogy leforgassa a teljes évadot. "Fehér heteró vagyok, ennyi jár" - mondja. Ebben pedig nem lesz köszönet, ráadásul mindehhez olyan sztárok adják a nevüket egyebek mellett, mint Benedict Cumberbatch, Peter Dinklage , Keanu Reeves és Paul Rudd.

A Scott Aukerman rendezésében készülő Két páfrány között – A film szeptember 20-tól látható a Netflixen. Az előzetest idelent nézhetitek meg.