2019.09.04   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Netflix égisze alatt készül egészestés film Zach Galifianakis Funny or Die című polgárpukkasztó websorozatából. A Between Two Ferns: The Movie első előzetese.

Matthew McConaughey-t megalázzák és megölik a Between Two Ferns előzetesében

Akik nem ismernék a Between Two Ferns című szériát, azoknak elöljáróban annyit érdemes tudnia, hogy a sorozatban Zach Galifianakis interjút készít a legnagyobb hollywoodi sztárokkal, miközben úgy tűnik, egyáltalán nincs képben azzal, ki ül vele szemben, és igen kínos kérdéseket tesz fel a lehető legszórakoztatóbb módon.

Nos, erre az alapötletre épül majd a Between Two Ferns: The Movie címre keresztelt mozifilm is, melynek előzetese rögtön azzal kezd, hogy Matthew McConaughey egy kínos baki után meghal (legalábbis egy kis időre?), de ez nem veszi el Zach kedvét, hogy leforgassa a teljes évadot. "Fehér heteró vagyok, ennyi jár" - mondja. Ebben pedig nem lesz köszönet, ráadásul mindehhez olyan sztárok adják a nevüket egyebek mellett, mint Benedict Cumberbatch, Peter Dinklage , Keanu Reeves és Paul Rudd.

A Scott Aukerman rendezésében készülő Between Two Ferns: The Movie szeptember 20-tól látható a Netflixen. Az előzetest idelent nézhetitek meg.

vígjáték

Zach Galifianakis kultikus beszélgetős műsora egy körútra indul, amely során továbbra is meginterjúvolja a legnagyobb sztárokat.