Még be sem mutatták, máris bődületesen nagy rekordot döntött az Agymanók 2

Az Agymanók 2, a nagysikerű Agymanók című Pixar-film folytatása új rekordot állított fel a Disney és a Pixar számára: az első előzetes 24 óra alatt soha nem látott 157 milliós nézettséget ért el, amivel felülmúlta a Jégvarázs 2 2019-es korábbi rekordját. 

A trailer különösen a TikTok-on jeleskedett, ahol 78 millió megtekintést ért el, miután a Disney nemrég partnerséget kötött a TikTokkal a 100. évfordulója alkalmából.

Az Agymanók, amely 2016-ban elnyerte a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat és világszerte több mint 858 millió dolláros bevételt hozott, egy Riley nevű fiatal lányt és az ő megszemélyesített érzelmeit mutatta be a nézőknek. A 2024. június 14-én bemutatásra kerülő folytatásban a történet visszatér az immár tinédzserkorú Riley-hoz, és egy új érzelemkaraktert, a Maya Hawke által megszólaltatott Szorongást mutatja be.

Ha lemaradtál volna róla, idelent pótolhatod az előzetest.

NA Agymanók 2  (2024)

animáció | kaland | vígjáték

A Pete Docter és Ronnie Del Carmen rendezésében készült 2015-ös Agymanók hatalmas sikert aratott a közönség és a kritikusok körében egyaránt, hiszen az animációs film az... több»