Idén érkezik az HBO Maxon a Pingvin sorozat, amelyben Colin Farrell visszatér a DC egyik legikonikusabb gonosztevőjeként.

A Pingvin a 2022-ben megjelent Batman spin-offjaként érkezik, Farrell pedig a MovieZine-nak adott interjúban némi ízelítővel is szolgált a sorozatból. “Sötét lesz, ezt már most elárulhatom. Nagyon sötét és nagyon súlyos. Nem azt akarom mondani, hogy nem éreztem jól magam a forgatáson, mert jól éreztem magam, de hihetetlenül erőszakos lett” - mondta a színész.

“Ez egy ember felemelkedésének a története oda, ahová mindig is vágyott, mert benne lakozik az a hatalomvágy és társadalmi státusz, amelyet a film végén Carmine Falcone halála hagyott maga után, ezt pedig be kell tölteni. Sokan kapkodnak a hatalom után, ez pedig Oswald útja. Lauren LeFranc csavaros 8 órás filmet írt” - tette hozzá Farrell.

A Batman rendezője, Matt Reeves ugyanakkor azt is elmondta, hogy ez a széria a Batman 2-t is előkészíti, amely a tervek szerint 2026-ban debütál majd.

dráma | fantasy | krimi

 A sorozat Oswald Cobblepot (Colin Farrell) átalakulását követi nyomon, aki senkiből vált Gotham hírhedt gengszterré. több»