Megerőszakolásáról vallott az Amerikai szépség színésznője, Mena Suvari

Mena Suvari a kilencvenes és a kétezres egyik legkiemelkedőbb és legtöbbet foglalkoztatott fiatal színészei közé tartozott, aki nemrég megjelent önéletrajzi könyvében döbbenetes dolgokról számolt be.

Az Amerikai szépség és az Amerikai pite többek között arról ír, hogy 12 és 20 éves kora között több alkalommal is szexuális zaklatás áldozatává vált. Tizenhárom éves korában megerőszakolta őt bátyja barátja, akit a kötetben KJ-nek említ. “Azon a napon egy részem meghalt” - írja a színésznő, aki ugyan saját magát okolja a történtek miatt, a trauma miatt azonban hosszú évekig nem tudott egészségesen viszonyulni a szexhez.

15 éves korában költözött Hollywodba, ahol felkeresett egy menedzsert, aki szexuális kapcsolatot szeretett volna vele létesíteni, a későbbiekben pedig egy abuzív kapcsolatba keveredett egy fiúval.

“Emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy talán tényleg ilyen egy párkapcsolat. Ordítozás, sértegetés és bántalmazás. Suvari azt is elárulta, hogy végül a színészet jelentette számára a kiutat, majd a munkában találta meg a megnyugvást.