Mégis teljesen kivágják Amber Heardöt az Aquaman 2-ből?

Johnny Depp beperelte volt feleségét, az Aquaman sztárját, Amber Heardöt rágalmazásért, miután egy 2018-as véleménycikkben azt állította róla, hogy kapcsolaton belüli erőszak elkövetője volt.

Emberek milliói követték élőben a tanúvallomásokat heteken keresztül, a jogi eljárás ezúttal pedig Depp győzelmével végződött. A rágalmazási per tehát nemrég zárult le, az esküdtszék 15 millió dolláros kártérítést és büntető kártérítést ítélt meg Deppnek, Heard pedig 2 millió dolláros kártérítést kapott.

Heard jelenlegi legfontosabb szerepe az Aquaman 2-ben látható, amelyben Merát alakítja. A színésznő tanúvallomásában azt állította, hogy az ügy miatt a Warner Bros. jelentősen megvágta a filmben látható jeleneteit, amelyet a stúdió egyik képviselője végül cáfolt.

Egy bennfentes elmondása szerint viszont Amber Heard jeleneteit csakugyan törölni fogják a produkcióból, ráadásul úgy tűnik, hogy a történet szerint Mera belehal majd a szülésbe, azonban erre majd csak az első tesztvetítésen derül fény. Erről számolt be a The Direct nevű portál, de hivatalos megerősítés vagy cáfolat egyelőre nincsen.

Az Aquaman 2 bemutatójára közel egy évig kell még várni, a forgatás ugyan lezárult, de az utómunkálatok jelenleg is zajlanak.

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»