Mégis Tom Hardy lehet a következő James Bond?

Vajon a színész elszólta magát azzal, hogy nem szólt semmit? Mindjárt elmagyarázzuk.

Egyre kisebb az esély arra, hogy Daniel Craig újra visszatér a 007 Spectre: A Fantom visszatér  után újra visszatérjen az ikonikus titkosügynök szerepében. A helyetteséről már számtalan cikk született a sajtóban, most azonban talán minden eddiginél közelebb kerülhetünk a valósághoz.

"Van egy mondás a színészek között, hogy a beszélsz róla (egy adott filmszerepről), automatikusan kiestél a szórásból" - mondta el Tom Hardy a Daily Beast-nek adott interjújában. "Szóval nem kommentálhatom a dolgot. Ha csak megemlítem, lőttek az egésznek" - tette hozzá. A színész arról is beszélt, hogy örömmel látná a következő James Bond-film rendezői székében Christopher Nolant, aki véleménye szerint tudna valami újat hozni a franchise-ba.

Bár a színész ezzel voltaképpen nem árult el semmit, nem nehéz arra következtetni, hogy valóban az esélyesek között kell emlegetni, és az sem zárható ki, hogy a háttérben már zajlanak a tárgyalások a szerződtetésével kapcsolatban. A Nolanes kitérő pedig annak a fényében érdekes, hogy Hardy eddig pályafutása során három alkalommal is dolgozott már együtt a rendezővel az EredetA sötét lovag: Felemelkedés és a hamarosan debütáló háborús dráma, a Dunkirk kapcsán.

Tom Hardyt jelenleg a hazánkban is futó tévésorozatban, a Tabuban láthatjuk főszerepben.

Ti szívesen látnátok Hardyt a következő James Bondként?