Megkapta első előzetesét Oliver Stone új filmje, a Snowden

Végre itt Oliver Stone új filmjének előzetese.

Megkapta első trailerét a a Joseph Gordon-Levitt és Shailene Woodley nevével fémjelzett  Edward Snowden életrajzi film. Az amerikai titkosszolgálati adatok kiszivárogtatásáért felelős Edward Snowdent Gordon-Levitt, barátnőjét Woodley alakítja.

"Az NSA a világon az összes telefonhívást figyeli" - hangzik el Gordon-Levitt szájából az előzetesben. "Valami helytelen dolog történik a kormány körein belül, amit nem hagyhatok." Mint ismeretes, Snowden valóban nem hagyta annyiban a dolgot, ezért azonban menekülnie kellett a hazájából.

A filmet Oliver Stone rendezi, de  (A kelletlen útitárs) mellett a forgatókönyv megírásából és a produceri teendőkből is kiveszi a részét. A szkript gerincét két könyv, Luke Harding The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man című kötete, és Anatoly Kucherena Time of the Octopus című műve adja. A film forgatási munkálatai a közelmúltban értek véget Münchenben.

Az említetteken kívül a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Zachary Quinto (Sötétségben - Star Trek), Melissa Leo (A védelmező) és  Tom Wilkinson (A Grand Budapest Hotel).

A Snowden 2016. szeptember 16-án debütál a mozikban.

77 Snowden (2016)

dráma | életrajzi | thriller

A CIA alkalmazottja, Edward Snowden több ezer szigorúan bizalmas iratot szívárogtat ki a sajtónak...  Megtörtént események alapján. (forgalmazza: Cinetel Kft.) több»