Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
4
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 04. 01.

Az eleje kicsit zavaros volt de a közepére egyre érdekesebb és érdekesebb lett. Adott 3 elmebeteg nő akikről nagyon elszórva kapunk információkat és a film végéig jönnek ezek az információfoszlányok. És ott van Hilary Swank karaktere akiről azt hisszük olyan erős karakter mint a Hideghegyben Ruby Thewes (Renée Zellweger). Ez jól működött a film végéig ami mint egy lyukas bicikli kerék laposodott el. Ezért csak 3 csillagot érdemel szerintem az 5-ből.

 
Hakker   2018. 11. 12.

Szerintem ez egy remek film, nem az a szó szoros értelemben vett western film, jóformán a díszlet miatt lehetne annak nevezni. Zseniális színészi alakítások vannak benne, Tommy Lee jones, rendezőként se volt rossz.


 
Ragemarci   2015. 10. 19.

Jones papa nagyon érzi ezt a neo-western vonalat. A film kegyetlenül szemlélteti, milyen lehetett az élet ezekben az időkben.

 
Greti0430   2015. 03. 23.

A film olyan oldalát jeleníti meg a vadnyugatnak, amit eddig még nagyon senki nem vett filmre. A vadnyugati nők életét mutatja be (részben )akik néha hónapokig távol a férjüktől, hőségben, egyedül/minimális segítséggel végeznek férfiaknak való munkát. H a valaki megnézi a filmet, világos lesz, hogy a vadnyugat nem az a fenékig-tejfel dolog volt, ahol country zenészek muzsikálnak, és minden este csinos szalagos kalapban ugrálnak a hölgyek. Nem! a Vadnyugatot a maga higed, rideg, kegyetlen valójában mutatja be, ahol egy nő "jogosan" őrül meg.

 
Mano35   2015. 10. 23.

Nem mondanám a legjobb western filmnek, de összességében lekötött és egyszeri nézésre szórakoztató. Viszont Tommy Lee Jonestól jobbat vártam, valamellyest csalódás volt.

Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
 
Jones rendezői képességei immáron végleg megkérdőjelezhetetlenné válnak – A kelletlen útitárs amellett, hogy nagyon szépen illeszkedik a rendezői portfólióba, direktorként képes olyan oldalát és arcát is megmutatni, amit még nem láthattunk. 80/100

A film összbevétele 3 819 421 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik őrült nő, Arabella, Grace Gummer, Meryl Streep lánya.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.