Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
4
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 04. 01.

legújabb vélemény

Az eleje kicsit zavaros volt de a közepére egyre érdekesebb és érdekesebb lett. Adott 3 elmebeteg nő akikről nagyon elszórva kapunk információkat és a film végéig jönnek ezek az információfoszlányok. És ott van Hilary Swank karaktere akiről azt hiss... több»

 
Ragemarci   2015. 10. 19.

Jones papa nagyon érzi ezt a neo-western vonalat. A film kegyetlenül szemlélteti, milyen lehetett az élet ezekben az időkben.


 
Galway   2015. 03. 23.

A film olyan oldalát jeleníti meg a vadnyugatnak, amit eddig még nagyon senki nem vett filmre. A vadnyugati nők életét mutatja be (részben )akik néha hónapokig távol a férjüktől, hőségben, egyedül/minimális segítséggel végeznek férfiaknak való munkát... több»

 
Mano35   2015. 10. 23.

Nem mondanám a legjobb western filmnek, de összességében lekötött és egyszeri nézésre szórakoztató. Viszont Tommy Lee Jonestól jobbat vártam, valamellyest csalódás volt.

 
J.Fatime   2015. 10. 20.

Hát nem tudom én valahogy nem igazán rajongom az ilyen western jellegű filmekhez. Gondoltam adok neki egy esélyt,de nekem túl retro,túl unalmas volt. Elkezdtem nézni de kb már 20 perc után át is váltottam egy vígjátékra. Nem igazán tetszett,de akik szeretek ezt a stílust azoknak biztos érdekes a film.

 
cvölf   2016. 02. 07.

Ilyen ez a vadnyugat: erőssé teszi, aki képes erőssé válni, a többieket viszont kegyetlenül bedarálja. Remek film lett, hiánypótló.

 
coyote   2015. 05. 05.

Nagyon érdekes koncepcióval dolgozik a film, és elég szokatlan módon nyújt bepillantást a sok filmben idealizált vadnyugat kulisszái mögé. Remek alakítások, erős sztori, mi kell még?

Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Hilary Swank
Tommy Lee Jones
Hilary Swank

A film összbevétele 3 819 421 dollár volt (imdb.com).

 

Az egyik őrült nő, Arabella, Grace Gummer, Meryl Streep lánya.

(Berto49)
 
Jones rendezői képességei immáron végleg megkérdőjelezhetetlenné válnak – A kelletlen útitárs amellett, hogy nagyon szépen illeszkedik a rendezői portfólióba, direktorként képes olyan oldalát és arcát is megmutatni, amit még nem láthattunk. 80/100
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.