Mégsem készül az új Penge-film

A vámpírvadász franchise rajongóinak jó eséllyel további éveket kell várnia a folytatásra.

Az utóbbi években számos alkalommal felmerült, hogy visszatérhet a mozivászonra, sőt, a Penge-filmek főszereplője, Wesley Snipes korábban úgy nyilatkozott, örömmel öltené fel magára ismét a vámpírvadász karakterét egy Netflix széria keretein belül. Ha ez nem lenne elég, pletykaszinten felmerült az is, hogy a franchise következő filmje Penge lányának történetét dolgozná fel, de szóba került egy Penge-Underworld crossover is. Nos, úgy tűnik, a következő években ezek közül egyikre sem kell számítanunk.

A Marvel elnöke, Kevin Fiege minden kérdést eloszlatott a Doktor Strange kapcsán a The Playlistnek adott interjújában. Fiege elmondása szerint nem feledkeztek meg a Pengéről, azonban jelenleg nincs terítéken a folytatás, de nem zárta ki azt, hogy valamelyik Marvel filmben vagy sorozatban felbukkanhat majd a karakter hasonlóan A szellemlovashoz, akit legutóbb a A SHIELD ügynökeiben láthattunk.

A franchise legutóbbi része,  a Penge: Szentháromság 2004-ben került a mozikba, és csak remélni tudjuk, hogy a következőre nem kell újabb tizenkét évet várnunk.